👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przez chwilę zastanawiałem się czy to jest kręcone w czasie rzeczywistym bo biurko zaczęło mi się trząść...całe szczęście to tylko basy były.

@garota
...a może po prostu za blisko biurka siedziałeś.
@Suty_dziobaka
napisałeś coś nielogicznego - to działa tak: szczupły - szczuplejszy, gruby - grubszy. Więc nie ma tutaj nikogo szczuplejszego... a to na filmiku to tylko takie złudzenie optyczne bo obok jest beka bez szyi. Gdybyś taką zobaczył samą na mieście (tą "szczuplejszą") to reakcja byłaby jak na widok tej w czerwonym tutaj.
Obie są tłuste jak bekon w markecie ale i tak dają radę do rytmu. Ogólnie rzecz biorąc -
...a może po prostu za blisko biurka siedziałeś.
@Suty_dziobaka
napisałeś coś nielogicznego - to działa tak: szczupły - szczuplejszy, gruby - grubszy. Więc nie ma tutaj nikogo szczuplejszego... a to na filmiku to tylko takie złudzenie optyczne bo obok jest beka bez szyi. Gdybyś taką zobaczył samą na mieście (tą "szczuplejszą") to reakcja byłaby jak na widok tej w czerwonym tutaj.
Obie są tłuste jak bekon w markecie ale i tak dają radę do rytmu. Ogólnie rzecz biorąc -

Myślę, że pewnym grupom społecznym powinno się zabronić sprzedaży kamer i tym podobnych urządzeń nagrywających.

grube prosiaczki, ale dzięki temu, że wrzuciły to gówno do sieci pokazały, że mają trochę dystansu do siebie

Suty_dziobaka napisał/a:
Ta szczuplejsza może się jeszcze wyrobić.
![]()
Taaa wyrobi się jak gówno w betoniarce

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie