sadystyczne w końcu, co narzekacie. facet trochę c🤬j, ale materiał na sadola jak najbardziej adekwatny
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Cztery, ostatnie słowo.

Jak Ci ktoś matkę prosto w ryj zap🤬li kijem a drugi (czyli Ty) będzie filmował to też k🤬a będzie materiał na sadola. Adekwatny do twojego rozumku.
ale najlepsze jest to, że taki patus znajdzie sobie fajną dziewczynę, którą też będzie tak traktował a ona przy Nim zostanie, bo kobiety uwielbiają takich bad boy'ów. Nigdy nie pojmę kobiet...
typowy c🤬l
Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną...
typowy c🤬l
podpis użytkownika
Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe?Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną...
Śmieszne są wasze filozoficzne wywody o tym jak będzie traktował żonę, matkę, córkę itp. Jak dla mnie koleś mistrz, idzie laska? Co zrobić? Zagadać? No chyba nie- I jeb kosa :DDD

@up
Ty się lepiej ucz, bo egzamin komisyjny zbliża się wielkimi krokami.
Ty się lepiej ucz, bo egzamin komisyjny zbliża się wielkimi krokami.
o k🤬a, widzę że w c🤬j obrońców uciśnionych się pojawiło na sadolu ostatnio. @quartz75 idź jeszcze murzynów broń i jak tak Ci strasznie wszystkiego szkoda to tutaj nie zaglądaj
Albo dwa.
Cztery, ostatnie słowo.

podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Cztery, ostatnie słowo.
Widzę że lamusów z kwejka czy tam demotów naj🤬o na sadistica i zachowują się jakby byli u siebie.

to, że kosę na nogi jej sprzedał to jeszcze ok, ale żeby ręki nie podać po upadku...oooj to nieładnie. Tak się nie zachowują dżentelmeni !
ja nie rozumiem, czy tak k🤬a ciezko trzymac telefon poziomo jak sie nagrywa?? no ja p!@#$%^&*
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
@upupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupup
Co wy p🤬licie ! ZIANIA JAK C🤬J
sam bym mu pomógł takie coś nagrać dla beki
Co wy p🤬licie ! ZIANIA JAK C🤬J