p🤬lony idiota.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Jemu się należy kosa... Ale między żebra.
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.
a tak prawdziwy sadol wyrywa laski na mieście

podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi

Ja wiem co o tym myśleć. Debil, który już dawno powinien siedzieć w pierdlu z wybitymi zębami. Gałę robić 10 razy dziennie, c🤬lonym być 50 razy dziennie. Żreć gruz od rana do wieczora. W dupie mam, że to czarne. W dupie mam te wasze zapędy rasistowskie, pomieszanie pojęć i wieczne pieprzenie o tym samym.

Oj, zamknijcie już się. To jest sadistic, a nie kółko obrońców praw zwierząt do cholery. Zamiast się cieszyć jak jej zaj🤬 tak jak było kiedyś, to teraz o matko, jakie to straszne, co on jej zrobił, powinni mu jaja urwać!!!!!111

Nie no chamsko w opór ale uśmiałem się do łez
Drugą też mógł wyk🤬ić
I tak jak kolega wyżej napisał - tak sadol podrywa laski

Gudio89 napisał/a:
Zamiast się cieszyć jak jej zaj🤬 tak jak było kiedyś, to teraz o matko, jakie to straszne, c
Ty akurat k🤬a wiesz jak tu było kiedyś......

co się tak rzucacie? to sadistic , mi się podoba ! więcej takich :v
Masterof napisał/a:
Ty akurat k🤬a wiesz jak tu było kiedyś......
A skąd ty k🤬a możesz to wiedzieć? Ja też nie dołączyłem wraz z Wielkim Wybuchem, tylko parę miesięcy temu, a sadola sobie przeglądam od dłuższego czasu. A to że założyłem konto niedawno, żeby odpowiadać na takie p🤬lenie w komentarzach, nie świadczy o tym że nie wiem jak było i jest.