Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 15:57
Wystep do 2.55...dalej sceny z wywiadów + mądre słowa.
Gdzieniegdzie chuczy na temat Korei Płn., o wojnie i o masakrze, wiec i Ja wstawiam filmik ukazujacy pewna interpretacje Wojny
3:00: "...wojna jest aktem bogatych, starszych ludzi chroniacych swój majatek poprzez wysylanie mlodych ludzi z sredniej i niskiej klasy na smierc."

Film nie moj, zapozyczony z yt od Luk Łukasz'a
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-06, 22:45 6
Mistrz... teraz już na zawsze... szkoda
Zgłoś
MojaAdrenalina 2013-04-06, 22:49
Wie ktoś jak się to ruda z reklamy na górze nazywa???
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-06, 23:00 13
MojaAdrenalina napisał/a:

Wie ktoś jak się to ruda z reklamy na górze nazywa???

Nie chcę Cię martwić, ale ona jest narysowana.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-07, 3:56
podobno już mu się zmarło
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-07, 9:59 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-07, 10:44
My w Polsce mamy PiS i PO ..musimy przezyc.
Zgłoś
thewhitestar 2013-04-07, 10:48 63
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Noldorek 2013-04-07, 10:48 5
Jak byłem młodszy to nauczył mnie myślenia, po prostu...tak niewiele trzeba żeby w późniejszym życiu nie dać się dymać... Nie trzeba podzielać jego przekonań, wystarczy słuchać, i myśleć.
Zgłoś
presscot 2013-04-07, 11:02 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-07, 11:16
Rozbraja mnie jak wielu jest ludzi bez poczucia humoru, którzy wszystko biorą na poważnie

Przypominam, że kiedy komik coś mówi, to nie zawsze należy traktować to na serio, ale często warto się nad tym co mówi zastanowić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-07, 11:19
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-07, 11:21
Zgłoś
Noldorek 2013-04-07, 11:24 1
presscot, kolego kolego, sprawa jest prosta...uczyć się myślenia możesz od każdego...nawet o Tuska, bierzesz jego słowa, i po prostu myślisz czy to ma sens, doszukujesz się prawdy. Napisałem że nie trzeba podzielać jego przekonań, a jego przekonania polityczne mnie nie ruszają. Nie bój się, dbam o swój samo rozwój, ale ciągle nie rozumiem takich napinaczy jak Ty, którzy wyciągną z całości jeden wyraz i kogoś nim obsmarują, wstydź się za siebie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-07, 11:26 3
ja jebie skad na sadolu tylu "prawakow"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem