Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kaiel 2012-08-26, 23:50 15
może o własne dupy sie boją ?
Zgłoś
dumad 2012-08-27, 10:36 11
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 19:31
Zapomniał,że nad limit kobiet jest przeznaczony dla les. ;D
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 20:52 8
dumad napisał/a:

Obrazek

Kolejny z ONR (?), który jest homofobem, ale trzepie do les? Żal mi takich ludzi jak Ty.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 21:07 3
@up Idź być lewakiem gdzie indziej. Pedały i lesby to to samo zło, które ma na celu niszczenie społeczeństwa i wmawianie wszystkim, że to jest całkowicie normalne. A dla mnie i pewnie dużej części użytkowników portalu jest to dewiacja, która nie powinna być traktowana na równi z ludźmi normalnymi (mam na myśli hetero).
Zgłoś
andreez91 2012-08-27, 21:28 1
Up@ widze ładnie tam w kościele wyprali ci mózg biedny Ty!
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 21:45 3
@up Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie daję sobie prać mózgu przez TVN i Wyborczą. No ale już możesz sobie najeżdżać na kościół, polskość, honor, patriotyzm i moralność, to takie modne w tych czasach. Myśl samodzielnie pajacu...
Zgłoś
Doktór 2012-08-27, 21:46 3
@2up jestem ateistą a też myślę podobnie jak Nokia. I co teraz?

Z niecierpliwością czekam kiedy zaczną lansować zoofilię albo nekrofilię.

Weźmy takich zoofilów. Przecież to niezależne od nich! Przecież, to tylko preferencja, nikomu nic złego nie robią. Powinni adoptować dzieci, przecież adoptowane dziecko nie stanie się owcą!

Good night left side
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 23:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 23:38 2
Nokia3310 napisał/a:

@up Idź być lewakiem gdzie indziej. Pedały i lesby to to samo zło, które ma na celu niszczenie społeczeństwa i wmawianie wszystkim, że to jest całkowicie normalne. A dla mnie i pewnie dużej części użytkowników portalu jest to dewiacja, która nie powinna być traktowana na równi z ludźmi normalnymi (mam na myśli hetero).

1) Nie jestem lewakiem.
2) Samo zło? Co złego robią? Jako homofob i rasista robisz gorsze rzeczy od nich.
3) Homo to nie jest coś nienormalnego.

Nokia3310 napisał/a:

@up Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie daję sobie prać mózgu przez TVN i Wyborczą. No ale już możesz sobie najeżdżać na kościół, polskość, honor, patriotyzm i moralność, to takie modne w tych czasach. Myśl samodzielnie pajacu...

Z tej wyliczanki wyrzuć kościół, Polska to państwo świeckie. Za to dajesz sobie prać mózg przez Rydzyka, TV Trwam, Radio Maryja.

Doktór napisał/a:

@2up jestem ateistą a też myślę podobnie jak Nokia. I co teraz?

Z niecierpliwością czekam kiedy zaczną lansować zoofilię albo nekrofilię.

Weźmy takich zoofilów. Przecież to niezależne od nich! Przecież, to tylko preferencja, nikomu nic złego nie robią. Powinni adoptować dzieci, przecież adoptowane dziecko nie stanie się owcą!

Good night left side

Ateistą, bo to teraz takie modne? Zoofilia i nekrofilia jest prawnie zakazana. Homo nie krzywdzą partnera, bo są ze sobą za obopólną zgodą. Co przy zoofilii i nekrofilii nie występuje i robią to wbrew chęci "partnera".
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-28, 8:52
@SteelMike - Co więcej dziwny dla mnie jest pogląd, że od homoseksualizmu jest blisko do pedofilii, mało jest sytuacji gdzie pedofil molestuje dziewczynki? W takim razie blisko jest heteroseksualistom do pedofilii...
@Nokia3310 - Dogmaty kościoła w sprawach seksualności są dziwne, niby jesteśmy wolni mamy wolną wolę, jesteśmy wywyższani ponad inne stworzenia na ziemi, a jeśli chodzi o seks to jest dopuszczalny tylko w celu prokreacji... jak zwierzęta, a dla przyjemności to już nie...
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-28, 11:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-30, 0:08 1
parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem