📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

dumad napisał/a:
Kolejny z ONR (?), który jest homofobem, ale trzepie do les? Żal mi takich ludzi jak Ty.

@up Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie daję sobie prać mózgu przez TVN i Wyborczą. No ale już możesz sobie najeżdżać na kościół, polskość, honor, patriotyzm i moralność, to takie modne w tych czasach. Myśl samodzielnie pajacu...
@2up jestem ateistą a też myślę podobnie jak Nokia. I co teraz?
Z niecierpliwością czekam kiedy zaczną lansować zoofilię albo nekrofilię.
Weźmy takich zoofilów. Przecież to niezależne od nich! Przecież, to tylko preferencja, nikomu nic złego nie robią. Powinni adoptować dzieci, przecież adoptowane dziecko nie stanie się owcą!
Good night left side
Z niecierpliwością czekam kiedy zaczną lansować zoofilię albo nekrofilię.
Weźmy takich zoofilów. Przecież to niezależne od nich! Przecież, to tylko preferencja, nikomu nic złego nie robią. Powinni adoptować dzieci, przecież adoptowane dziecko nie stanie się owcą!
Good night left side

@SteelMike - Co więcej dziwny dla mnie jest pogląd, że od homoseksualizmu jest blisko do pedofilii, mało jest sytuacji gdzie pedofil molestuje dziewczynki? W takim razie blisko jest heteroseksualistom do pedofilii...
@Nokia3310 - Dogmaty kościoła w sprawach seksualności są dziwne, niby jesteśmy wolni mamy wolną wolę, jesteśmy wywyższani ponad inne stworzenia na ziemi, a jeśli chodzi o seks to jest dopuszczalny tylko w celu prokreacji... jak zwierzęta, a dla przyjemności to już nie...
@Nokia3310 - Dogmaty kościoła w sprawach seksualności są dziwne, niby jesteśmy wolni mamy wolną wolę, jesteśmy wywyższani ponad inne stworzenia na ziemi, a jeśli chodzi o seks to jest dopuszczalny tylko w celu prokreacji... jak zwierzęta, a dla przyjemności to już nie...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie