👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"But He loves you..." klasyka.. szkoda że Carlin już nie żyje... miałby pewnie coś jeszcze ciekawego do powiedzenia...

Fragmenty tej wypowiedzi są zawarte w Filmie " Zeitgeist " , a propo film warty obejrzenia i obalający wiele mitów.

Carlin -autorytet każdego, prawdziwego i zdrowo myślącego sadysty

Phelot napisał/a:
-autorytet każdego, prawdziwego i zdrowo myślącego sadysty
Człowiek myślący nie szuka autorytetów, sam odnajduję drogę.

Carlin jest zajebisty.
Od razu się kojarzy :
Jezus mówi do ojca:
Tato pamiętasz to kółko rybackie które założyłem 2000 lat temu?
- No?!
Ono dalej działa!
Od razu się kojarzy :
Jezus mówi do ojca:
Tato pamiętasz to kółko rybackie które założyłem 2000 lat temu?
- No?!
Ono dalej działa!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie