Łap piwo. George Carlin, szczery, widać, że w porządku człowiek.
podpis użytkownika
Najmocniej przepraszam, ale nie mam polskich znakow, prosze sie nie przyp🤬alac.

bardzo inteligentny czlowiek. mial wiele do przekazania w latwej do zrozumienia i zabawnej formie. piwerko leci!

przeczytalem ociapienie i myslalem ze bedzie o tych brudasach
Pedryl/pedał/lewak to ulubione określenia nawiedzonych patriotów/katoli. Ciekawy jestem ilu z tych nawiedzeńców da piwo za Carlina
Na ewentualny ból dupy w/w osobników polewam ciepłym moczem.

Coś w tym jest, kiedyś gangi motocyklowe zakładali głównie byli żołnierze nie potrafiący odnaleźć się w świecie bez wojny.

Spine napisał/a:
Pedryl/pedał/lewak to ulubione określenia nawiedzonych patriotów/katoli. Ciekawy jestem ilu z tych nawiedzeńców da piwo za Carlina
Na ewentualny ból dupy w/w osobników polewam ciepłym moczem.
O czym ty p🤬lisz??? Co ma k🤬a G.Carlin do patriotów/katoli???

a w sumie miał... wyj🤬e...
jakiś imbecyl główną myśl przetłumaczył źle XD
0:30 "Harley Davidson used to mean something" czyli "Kiedyś to harley davidson coś znaczył!" a nie "H.D. używa rzeczy"
used to do something - robić coś kiedyś ale przestać (np. kiedyś ćwiczyłem karate [ale już nie ćwiczę - w domyśle]
...i cały sens tego jest rozj🤬y XD
tłumacz tłumok
0:30 "Harley Davidson used to mean something" czyli "Kiedyś to harley davidson coś znaczył!" a nie "H.D. używa rzeczy"

used to do something - robić coś kiedyś ale przestać (np. kiedyś ćwiczyłem karate [ale już nie ćwiczę - w domyśle]
...i cały sens tego jest rozj🤬y XD
tłumacz tłumok

Jemkoty - właśnie miałem to napisać. Tak to jest, jak się ktoś z angielskim na poziomie płodu bierze do tłumaczenia i myśli, że pozjadał wszystkie rozumy. Wystarczyło dać to komuś do sprawdzenia.

Pięknie powiedziane.
To tak jak wyżelowane p🤬dusie w koszulkach w paski chodzące do bistro 24/7 na k🤬a 'setę i galaretę'. Jakby taka c🤬a jedna z drugą wypiła setkę wódki to by rzygała dalej niż widziała.
To tak jak wyżelowane p🤬dusie w koszulkach w paski chodzące do bistro 24/7 na k🤬a 'setę i galaretę'. Jakby taka c🤬a jedna z drugą wypiła setkę wódki to by rzygała dalej niż widziała.