Robiłem zakupy w niemieckim supermarkecie. Zapytany po niemiecku o coś przez kasjerkę odpowiedziałem z miłym uśmiechem na twarzy: "tak tak... nie p🤬l tylko pakuj". Przestałem się śmiać kiedy kasjerka odpowiedziała mi po polsku: "Pytałam pana tylko czy ma pan drobne"
Nie moje, nie bylo.
jebańce już sie polskiego uczą, przypadek?
up
Nie jesteś takim idiotą jak mi się wydaje, prawda?
Jak wieśniactwo wyjedzie za chlebem, to tak niestety jest. Spotkałem się na stacji benzynowej z Polakiem, który anglojęzycznej pracowniczce owej stacji mówił: Du ju hew TABAK? CIGARETY? NO PAPIEROSY NO!
Do szkoły wróć i ewentualnie cieciować w Polsce, a nie pchać się bez podstawowych zwrotów za granicę.
Konto usunięte
2012-12-12, 3:04
Ja mieszkam w przygranicznym mieście i z racji tego często odwiedzam niemieckie przyległe miasteczko.
Kiedyś byłem w niemieckiej knajpie z gościem typu - cham i prostak. Gość zamówił kawę, po chwili Pani kelnerka przyniosła, a on do mnie przy niej wypalił :"patrz ta kur.a pożałowała mi cukru". Na to kelnerka spojrzała na niego i rzekła "tylko nie kur.a! ch.ju".
Konto usunięte
2012-12-12, 11:12
@UP i dobrze c🤬jowi, k🤬a.
@up, dokładnie, dwumetrowy c🤬j mu w dupę
Nienawidzę braku taktu.
Konto usunięte
2012-12-12, 11:34
Ciekawi są ludzie pytający "Where is rynek?".
Konto usunięte
2012-12-12, 11:40
podobnie mialem, tylko ze na zob -ie xd
Konto usunięte
2012-12-12, 13:13
Stare ale dobre. Przychodzi Polak do sklepu za granicą i zaczyna rozmowę;
- i need, ju noł, ball, piłka, rozumiesz?
Sprzedawca porozumiewawczo kiwa głową, na co Polak:
- no to teraz uważaj: DO METALU
Konto usunięte
2012-12-12, 23:55
"Przestałem się śmiać kiedy kasjerka odpowiedziała mi po polsku."
To Ty w ogóle się z tego śmiałeś? Nie przyznawaj się nawet, że jesteś tak c🤬jowy.
Konto usunięte
2012-12-13, 13:53
"Nie moje, nie bylo."
To to wogole przeczytales? Nie przyznawaj sie nawet ze jestes tak slepy.