Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Germany 1933
BigLebovsky • 2025-04-13, 9:49
Policz ilu jest na filmie ne🤬dów oraz ilu jest c🤬tych -możesz się pomylić o sto

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-13, 11:54 3
Spidzio napisał/a:

Wstawienie przez ciebie tekstu „Policz ilu jest na filmie ne🤬dów oraz ilu jest c🤬tych -możesz się pomylić o sto” na pewno świadczy o Twojej niechęci do III Rzeszy… oraz tolerancji w stosunku do innych kolorów skóry, które nota bene były traktowane przez nazistów jako zaliczające się do gatunku „podludzi”.
Co byś teraz nie wymyśli, żeby odkręcić swoje słowa, to i tak ich nie przykryje

Spedzio-nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?! A wiesz że tego uczy się dzieci już na wczesnym etapie nauczania?!Miałeś wskazać gdzie ja chcę lub popieram. Nie zrobiłeś tego. Bo mój opis tego nie wskazuje. A twoje interpretacje -uwaga!- są INTERPRETACJAMI!!!! Ja też mogę gdzieś napisać że w mojej ocenie Roman Giertych jest przystojny -czy to sprawi że przestanie być podobny do klaczy? Otóż nie.
Jesteś zwykłym tęczowym debilem, czuć od ciebie woń róbtacochceta.
O zaletach "kolorowej" Europy nie będę się rozpisywał z szacunku dla innych użytkowników tego portalu.
Ale specjalnie dla ciebie wrzucę jeszcze krótki filmik z pewniej uroczystości -juz nie z kolorowej Europy.

podpis użytkownika

Zgłoś
turor 2025-04-13, 11:59 2
Spidzio napisał/a:

„Powinni być biali jak kiedy…”
Nawet nie skomentuję jak się sam koncertowo zaorałeś rasisto…

Gdzie można głosować w tych wyborach na rasistów ?
Zgłoś
pajonk 2025-04-13, 12:27 3
Biała europa tak. A do ludzi ze swastyką, to mój dziadek strzelał. A i ja chętnie powtórzę to, co robił mój dziadzia. Nawet jeśli to będzie Polak z tym symbolem.
Zgłoś
MysteryMan 2025-04-13, 12:32 3
pajonk napisał/a:

Biała europa tak. A do ludzi ze swastyką, to mój dziadek strzelał. A i ja chętnie powtórzę to, co robił mój dziadzia. Nawet jeśli to będzie Polak z tym symbolem.

Polak ze swastyką brzmi nie co komicznie. Tylko byle komuś się Swarzyca nie poj🤬a z nazistowską swastyką.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-13, 13:59 4
Spidzio napisał/a:

Jesteś idiotą?
Chcesz, jako Polak, żeby tamte czasy wróciły? Chcesz znowu być podczłowiekiem, który ma albo niewolniczo pracować na aryjskich panów, albo zostać zagazowany w obozie koncentracyjnym?
Urodziłeś się kretynem, czy wypadłeś z wózeczka główką na beton?

Aj waj, nie posraj się ż🤬dzie. 😃

[ Dodano 2025-04-13, 14:01 ]
Shaolin_Majster napisał/a:

Oj, Ty coś za bardzo wydyganany jesteś... Podejrzanie boisz się gazu i Aryjskich Panów... Pokazuj siura! 😈

Z komentarza można wywnioskować jak długi ma nos:)

Zgłoś
Spidzio 2025-04-13, 14:28
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Kolejny konfederacki przygłup z FAS z Podlasia. Skończyłeś chociaż trzy klasy podstawówki, czy od razu poszedłeś wygarniać gnój spod świń w pobliskim PGR?
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-13, 14:29 7
Spidzio napisał/a:

Kolejny konfederacki przygłup z FAS z Podlasia. Skończyłeś chociaż trzy klasy podstawówki, czy od razu poszedłeś wygarniać gnój spod świń w pobliskim PGR?

Żadnej klasy skończyć nie trzeba żeby wyczuć lewackiego ż🤬da z kilometra😃
Zgłoś
Spidzio 2025-04-13, 14:34 2

Żadnej klasy skończyć nie trzeba żeby wyczuć lewackiego ż🤬da z kilometra😃

Czyli cie najpierw tresowali z truflami?
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-13, 14:41 4
Spidzio napisał/a:

Aż przypadkowo Ci trufla, tfu, piwo dałem... Tyś trufle widział, takie w gruzie, w piwnicy, co? Uczoony... 😂 Weź się już nie kompromituj chłopie...
Zyd smierdzi cebulą, czosnkiem i macą... A nie truflami.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-13, 14:49 4
Spidzio napisał/a:

Gdzie się do trufli porównujesz? Wy ż🤬dzi śmierdzicie szelkami i starymi cegłami🙂
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-04-13, 15:16
Jakie piwo w takim pokalu ?
Zgłoś
35i 2025-04-13, 15:39

Spójrz na nazwisko. Trochę nie najlepszy przykład.

Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-13, 16:49 5
Spidzio napisał/a:

Spedzio. Wydaje mi się że nie pasujesz do naszej społeczności. Po prostu ić stond

podpis użytkownika

Zgłoś
Spidzio 2025-04-13, 16:51

Gdzie się do trufli porównujesz? Wy ż🤬dzi śmierdzicie szelkami i starymi cegłami🙂

Wiedziałem że jesteś takim wiejskiej, tępym bucem, że nawet nie wiesz jak się szuka trufli…

„Świnie tradycyjnie wykorzystywano do polowania na trufle. Dzieje się tak, ponieważ mają doskonały węch i są wabione truflami, ponieważ zawierają androstenol, hormon płciowy występujący w ślinie samców świń”

Czyli nawet nie wiesz do czego cię tresowali

[ Dodano 2025-04-13, 16:55 ]
BigLebovsky napisał/a:

Spedzio. Wydaje mi się że nie pasujesz do naszej społeczności. Po prostu ić stond

Jarosław ci w Andrzeja
Zgłoś
Liczer 2025-04-13, 17:36
Złote czasy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie