podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkapodpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaJesteś idiotą?
Chcesz, jako Polak, żeby tamte czasy wróciły? Chcesz znowu być podczłowiekiem, który ma albo niewolniczo pracować na aryjskich panów, albo zostać zagazowany w obozie koncentracyjnym?
Urodziłeś się kretynem, czy wypadłeś z wózeczka główką na beton?
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaJesteś idiotą?
Chcesz, jako Polak, żeby tamte czasy wróciły? Chcesz znowu być podczłowiekiem, który ma albo niewolniczo pracować na aryjskich panów, albo zostać zagazowany w obozie koncentracyjnym?
Urodziłeś się kretynem, czy wypadłeś z wózeczka główką na beton?
Oj, Ty coś za bardzo wydyganany jesteś... Podejrzanie boisz się gazu i Aryjskich Panów... Pokazuj siura! 😈
Słyszałeś o Palmirach, słyszałeś o Sonderaktion Krakau?
Najwyraźniej nie - doucz się zanim napiszesz kolejną głupotę. Nie tylko żydzi ginęli w czasie II wojny
Wstawienie przez ciebie tekstu „Policz ilu jest na filmie negroidów oraz ilu jest ciapatych -możesz się pomylić o sto” na pewno świadczy o Twojej niechęci do III Rzeszy… oraz tolerancji w stosunku do innych kolorów skóry, które nota bene były traktowane przez nazistów jako zaliczające się do gatunku „podludzi”.
Co byś teraz nie wymyśli, żeby odkręcić swoje słowa, to i tak ich nie przykryje
Jesteś idiotą, myślę że on ma niechęć tak samo jak ja do III rzeszy ale tolerować obcych brudasów nie zamierzam, ten filmik przedstawia że w europie powinni być biali jak kiedyś.
„Powinni być biali jak kiedy…”
Nawet nie skomentuję jak się sam koncertowo zaorałeś rasisto…
Przyznaje napisałem to jak skończony debil, to jeszcze raz ten filmik przedstawia iż europa była biała i taka powinna być teraz, pajacu. I zgaduje iż o to chodziło autorowi posta.
Ok, szanuję że przyznałeś się do błędu.
Jedno pytanie: w Polsce jest dużo za mało lekarzy. Czy jak się poważnie rozchorujesz (czego ci nie życzę), wolisz czekać rok na wizytę u polskiego, białego specjalisty, czy pójść za miesiąc do hinduskiego lekarza po medycynie na Uniwersytecie Jagiellońskim?
Co do tych lekarz wejdź sobie na "Uwagę" i zobacz jak świetnie to z nimi wygląda, i akurat jestem przewlekle chory i latam po lekarzach i na całe szczęście nie miałem tej nieprzyjemności spotkać brudasa.
Tak myślałem… jesteś zaślepiony rasizmem.
Otworzę ci trochę oczy - tu masz listę najlepszych lekarzy na świecie: w pierwszej 10 jest pięciu lekarzy hinduskiego pochodzenia