Chcesz, jako Polak, żeby tamte czasy wróciły? Chcesz znowu być podczłowiekiem, który ma albo niewolniczo pracować na aryjskich panów, albo zostać zagazowany w obozie koncentracyjnym?
Urodziłeś się kretynem, czy wypadłeś z wózeczka główką na beton?
Jesteś idiotą?
Chcesz, jako Polak, żeby tamte czasy wróciły? Chcesz znowu być podczłowiekiem, który ma albo niewolniczo pracować na aryjskich panów, albo zostać zagazowany w obozie koncentracyjnym?
Spedzio... silny umyśle. Wskaż mi teraz gdzie ja napisałem że chcę, no wskaż! Albo inaczej, wskaż choć gdzie ja pochwalam system polityczny III Rzeszy. I teraz uwaga! Jeśli nie uda ci się tego zrobić to kochany spedzio - w mojej ocenie jesteś debilem.
Jesteś idiotą?
Oj, Ty coś za bardzo wydyganany jesteś... Podejrzanie boisz się gazu i Aryjskich Panów... Pokazuj siura! 😈

„Powinni być biali jak kiedy…”
Nawet nie skomentuję jak się sam koncertowo zaorałeś rasisto…
Przyznaje napisałem to jak skończony debil, to jeszcze raz ten filmik przedstawia iż europa była biała i taka powinna być teraz, pajacu. I zgaduje iż o to chodziło autorowi posta.
Przyznaje napisałem to jak skończony debil, to jeszcze raz ten filmik przedstawia iż europa była biała i taka powinna być teraz, pajacu. I zgaduje iż o to chodziło autorowi posta.
Ok, szanuję że przyznałeś się do błędu.
Jedno pytanie: w Polsce jest dużo za mało lekarzy. Czy jak się poważnie rozchorujesz (czego ci nie życzę), wolisz czekać rok na wizytę u polskiego, białego specjalisty, czy pójść za miesiąc do hinduskiego lekarza po medycynie na Uniwersytecie Jagiellońskim?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie