Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Germany 1933
BigLebovsky • 2025-04-13, 9:49
Policz ilu jest na filmie negroidów oraz ilu jest ciapatych -możesz się pomylić o sto

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-04-13, 10:24 4
Zgłoś
Spidzio 2025-04-13, 10:25
Jesteś idiotą?

Chcesz, jako Polak, żeby tamte czasy wróciły? Chcesz znowu być podczłowiekiem, który ma albo niewolniczo pracować na aryjskich panów, albo zostać zagazowany w obozie koncentracyjnym?

Urodziłeś się kretynem, czy wypadłeś z wózeczka główką na beton?
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-13, 10:37 8
Spidzio napisał/a:

Jesteś idiotą?
Chcesz, jako Polak, żeby tamte czasy wróciły? Chcesz znowu być podczłowiekiem, który ma albo niewolniczo pracować na aryjskich panów, albo zostać zagazowany w obozie koncentracyjnym?

Spedzio... silny umyśle. Wskaż mi teraz gdzie ja napisałem że chcę, no wskaż! Albo inaczej, wskaż choć gdzie ja pochwalam system polityczny III Rzeszy. I teraz uwaga! Jeśli nie uda ci się tego zrobić to kochany spedzio - w mojej ocenie jesteś debilem.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Spidzio 2025-04-13, 10:43
Wstawienie przez ciebie tekstu „Policz ilu jest na filmie negroidów oraz ilu jest ciapatych -możesz się pomylić o sto” na pewno świadczy o Twojej niechęci do III Rzeszy… oraz tolerancji w stosunku do innych kolorów skóry, które nota bene były traktowane przez nazistów jako zaliczające się do gatunku „podludzi”.

Co byś teraz nie wymyśli, żeby odkręcić swoje słowa, to i tak ich nie przykryje
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-13, 10:45 10
Spidzio napisał/a:

Jesteś idiotą?

Oj, Ty coś za bardzo wydyganany jesteś... Podejrzanie boisz się gazu i Aryjskich Panów... Pokazuj siura! 😈
Zgłoś
Spidzio 2025-04-13, 10:47 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Oj, Ty coś za bardzo wydyganany jesteś... Podejrzanie boisz się gazu i Aryjskich Panów... Pokazuj siura! 😈

Słyszałeś o Palmirach, słyszałeś o Sonderaktion Krakau?

Najwyraźniej nie - doucz się zanim napiszesz kolejną głupotę. Nie tylko żydzi ginęli w czasie II wojny
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-13, 11:12 6
Spidzio napisał/a:

Słyszałeś o Palmirach, słyszałeś o Sonderaktion Krakau?
Najwyraźniej nie - doucz się zanim napiszesz kolejną głupotę. Nie tylko żydzi ginęli w czasie II wojny

Nie tylko żydzi? To sensacyjna wiadomość! Dobrze że taki mózgowiec zaszczyca ten portal swoją obecnością!
Zgłoś
MysteryMan 2025-04-13, 11:13 1
Spidzio napisał/a:

Wstawienie przez ciebie tekstu „Policz ilu jest na filmie negroidów oraz ilu jest ciapatych -możesz się pomylić o sto” na pewno świadczy o Twojej niechęci do III Rzeszy… oraz tolerancji w stosunku do innych kolorów skóry, które nota bene były traktowane przez nazistów jako zaliczające się do gatunku „podludzi”.
Co byś teraz nie wymyśli, żeby odkręcić swoje słowa, to i tak ich nie przykryje

Jesteś idiotą, myślę że on ma niechęć tak samo jak ja do III rzeszy. I dalej napisałem tu coś jak skończony debil bez podstawówki przepraszam.
Zgłoś
Spidzio 2025-04-13, 11:23 1
MysteryMan napisał/a:

Jesteś idiotą, myślę że on ma niechęć tak samo jak ja do III rzeszy ale tolerować obcych brudasów nie zamierzam, ten filmik przedstawia że w europie powinni być biali jak kiedyś.

„Powinni być biali jak kiedy…”

Nawet nie skomentuję jak się sam koncertowo zaorałeś rasisto…
Zgłoś
MysteryMan 2025-04-13, 11:26 2
Spidzio napisał/a:

„Powinni być biali jak kiedy…”
Nawet nie skomentuję jak się sam koncertowo zaorałeś rasisto…

Przyznaje napisałem to jak skończony debil, to jeszcze raz ten filmik przedstawia iż europa była biała i taka powinna być teraz, pajacu. I zgaduje iż o to chodziło autorowi posta.
Zgłoś
Spidzio 2025-04-13, 11:36
MysteryMan napisał/a:

Przyznaje napisałem to jak skończony debil, to jeszcze raz ten filmik przedstawia iż europa była biała i taka powinna być teraz, pajacu. I zgaduje iż o to chodziło autorowi posta.

Ok, szanuję że przyznałeś się do błędu.

Jedno pytanie: w Polsce jest dużo za mało lekarzy. Czy jak się poważnie rozchorujesz (czego ci nie życzę), wolisz czekać rok na wizytę u polskiego, białego specjalisty, czy pójść za miesiąc do hinduskiego lekarza po medycynie na Uniwersytecie Jagiellońskim?
Zgłoś
MysteryMan 2025-04-13, 11:38 2
Spidzio napisał/a:

Ok, szanuję że przyznałeś się do błędu.
Jedno pytanie: w Polsce jest dużo za mało lekarzy. Czy jak się poważnie rozchorujesz (czego ci nie życzę), wolisz czekać rok na wizytę u polskiego, białego specjalisty, czy pójść za miesiąc do hinduskiego lekarza po medycynie na Uniwersytecie Jagiellońskim?

Co do tych lekarz wejdź sobie na "Uwagę" i zobacz jak świetnie to z nimi wygląda, i akurat jestem przewlekle chory i latam po lekarzach i na całe szczęście nie miałem tej nieprzyjemności spotkać brudasa.
Zgłoś
Spidzio 2025-04-13, 11:42
MysteryMan napisał/a:

Co do tych lekarz wejdź sobie na "Uwagę" i zobacz jak świetnie to z nimi wygląda, i akurat jestem przewlekle chory i latam po lekarzach i na całe szczęście nie miałem tej nieprzyjemności spotkać brudasa.

Tak myślałem… jesteś zaślepiony rasizmem.

Otworzę ci trochę oczy - tu masz listę najlepszych lekarzy na świecie: w pierwszej 10 jest pięciu lekarzy hinduskiego pochodzenia

medflick.com/blog/best-doctor-in-the-world
Zgłoś
MysteryMan 2025-04-13, 11:44 2
Spidzio napisał/a:

Tak myślałem… jesteś zaślepiony rasizmem.
Otworzę ci trochę oczy - tu masz listę najlepszych lekarzy na świecie: w pierwszej 10 jest pięciu lekarzy hinduskiego pochodzenia

A jednymi z najlepszych programistów na świecie są Polacy i co ?

[ Dodano 2025-04-13, 11:45 ]
I gówno mnie obchodzi co hindusi osiągają.

[ Dodano 2025-04-13, 11:48 ]
Może inaczej byś to lepiej pojął chodzi mi o to aby Polska była krajem dla nas i aby nie było tego rozp🤬olu jak w poniektórych krajach jeżeli to tak ciężko zrozumieć to cóż. Wyj🤬e mam w pigmentacje, chodzi mi by w naszym kraju byli nasi ludzie i tyle to co robią sobie murzyny hindusi c🤬j mnie to obchodzi mogą i nawet se zbudować lepszy kraj od naszego byle z dala od nas i tyle.

Ale w sumie rozwijając temat, gdybym poszedł do lekarza i okazał by się nim brudas cóż przeżył bym to. Gdybym musiał pracować z brudasem także bym to przeżył. ale prywatnie nie mam ochoty mieć z nimi nic wspólnego i po prostu wolał bym aby nasi politycy ich się pozbyli z naszego kraju po prostu.
Więc sam z siebie bez powodu nie mam zamiaru im szkodzić, ale nigdy im nie pomogę nawet gdyby mnie jakiś brudas prosił o pomoc.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie