no to mu k🤬a pokazał !!
spoko macie boisko , brakuje tylko zboża i krowy na środku
spoko macie boisko , brakuje tylko zboża i krowy na środku
cNa c🤬j wrzucacie to pedalstwo tutaj? Jaracie się tą piłką, płacicie z podatków w c🤬j kasy, a te k🤬y nawet zagrać porządnie nie chcą.
Wyj🤬 to w c🤬j.
Wyj🤬 to w c🤬j.
Piłka nożna w jakiejś wiejskiej lidze tak bardzo na serio

podpis użytkownika

Haha no racja. Ja tak samo jak wy preferuje siedzenie przed komputerem i trzymanie ręki w gaciach

Gestu Kozakiewicza nie stwierdziłem - za to był śliczny kopniak w dupę Yeti
Najbardziej żenujące to są te p🤬lone wieśniaki za kamerą.
Piłkarzyna zj🤬, fakt, ale tak bywa, że nerwy w sporcie poniosą. 20x bardziej mnie wk🤬iają te j🤬e patałachy, zapewne j🤬e nieroby, które nic w życiu nie osiągnęły poza patologiczną rodziną, którą sobie stworzyli.
Piłkarzyna zj🤬, fakt, ale tak bywa, że nerwy w sporcie poniosą. 20x bardziej mnie wk🤬iają te j🤬e patałachy, zapewne j🤬e nieroby, które nic w życiu nie osiągnęły poza patologiczną rodziną, którą sobie stworzyli.

@gathor - od kiedy na piłkę pieniądze idą z podatków? PZPN 'żyje' z własnych składek i są organizacją niezależną od państwa...
Poza tym musisz być p🤬lonym grubasem, że masz takie kompleksy...
Poza tym musisz być p🤬lonym grubasem, że masz takie kompleksy...
nigdzie nie ma takich kibiców jak w B klasie
jak się nie podoba to wracajcie do e-sportu grubasy

Ludzie typu Gathor, którzy wnioskując po komentarzach ze sportem nie mają wiele wspólnego nie zrozumieją tego o co chodzi a amatorskiej piłce nożnej, na ich miejscu nie oglądałbym filmów z tego typu tematyką, a tym bardziej powstrzymałbym się od komentowania ich bo to bardzo irytujące. Sam gram w amatorskim zespole i klimat który towarzyszy każdemu meczowi to jest coś co naprawdę warto przeżyć, nie do końca chodzi w tym o to by piąć się i pompować kasę w żeby grać coraz wyżej, ale własnie o ten klimat, Ci co grają wiedzą o co chodzi