omg ta moda z szparami między zębami aka madonna jest żałosna, w tej reklamie dodatkowo jej tam coś nakleili lub pomalowali...
"Get the szmata look." Nie r🤬ałbyś może....?
BTW: Pener nie ma dwójki na górze po naszej lewej a jego prawej.
BTW: Pener nie ma dwójki na górze po naszej lewej a jego prawej.

Co za debil wymyślił, że c🤬jowa szpara między zębami, w którą można wsadzić 5zł po złotówce stała się nagle fajna i "trendi"? Do reszty się ludziom w dupach p🤬li?
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@up,
bo jak jakiś projektant sobie wymyśli że coś jest fajne to się to później rozprzestrzenia. Hipsterów nie powinno się winić za to że są hipsterami. Oni są tylko modni, a to że ktoś im narzucił ten pop🤬lony styl, a raczej jego brak, to już inna bajka.
bo jak jakiś projektant sobie wymyśli że coś jest fajne to się to później rozprzestrzenia. Hipsterów nie powinno się winić za to że są hipsterami. Oni są tylko modni, a to że ktoś im narzucił ten pop🤬lony styl, a raczej jego brak, to już inna bajka.
podpis użytkownika
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"
@BongMan A rurki, raybany, różowe koszuleczki w serek, solarka, nażelowane włoski, golenie nóg i rąk, włosy ala Justin Bieber, torebki dla facetów ? Już wolę pokolenie szpar między zębami.

@MrHT, o kolejny, który by wsadził c🤬ja w każdą dziurę, żeby tylko nie być prawiczkiem.