👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak zmienisz kolor ludzi, zmienisz samochody na gorsze to otrzymasz obraz polskich dzielnic z miast zarządzanych przez lewaków np. Sosnowiec, Częstochowa i takie tam
oczywiście nie mówię że wszędzie

a2711817 napisał/a:
Podaję link do całości:
Dłużej na to ZOO nie dam rady patrzeć

Zabawne fakty o Detroit :
W 1910 roku biali stanowili 98,7 % populacji miasta, w 2014 czarni stanowili 96,2 % populacji miasta.
W 1943 Packard Motors postanowił umieścić trzech czarnych na linii montażowej obok białych pracowników. Następnego dnia 25 tysięcy białych pracowników w ramach protestu nie przyszło do pracy.
W 2013 Detroit zadłużone na 20 miliardów dolarów ogłosiło bankructwo.
W 1910 roku biali stanowili 98,7 % populacji miasta, w 2014 czarni stanowili 96,2 % populacji miasta.
W 1943 Packard Motors postanowił umieścić trzech czarnych na linii montażowej obok białych pracowników. Następnego dnia 25 tysięcy białych pracowników w ramach protestu nie przyszło do pracy.
W 2013 Detroit zadłużone na 20 miliardów dolarów ogłosiło bankructwo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie