Nie wiadomo czy przeżył.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Nie wiadomo czy przeżył.
Najlepsza ta zmywarka co zamiast biec po gaśnice to jeszcze powiększa ogień wachlując go tą szmatą.
Dobrze, że u nas są szkolenia z udzielania pierwszej pomocy i edukacja na względnie dobrym poziomie.
grunt to dużo biegać dookoła i dodawać tlenu do palących się ubrań, krocze i jajca to mu się zdecydowanie upiekły na twardo
janmod napisał/a:
Jezeli mial dobry kombinezon do jazdy motorem, to wcale nie. One sa grubej skory ktora sie nie pali za latwo i dobrze izoluje. Jest szansa ze wcale mu sie za duzo nie stalo.
No nie wiem, ja tam widzę soczyście wypieczoną motop🤬dę. Zobacz sobie w 55 s. Jak dla mnie ten twój wyimaginowany skórzany kombinezon, zbyt mocno przypomina dziurawą od ognia czarną bluzę z kapturem jak u kolegi który biega obok, nie wspominam o dżinsowych/pseudoskórzanych rurkach z wypaloną dziurą na udach, bo ona powstała od pedałowania z kolegami.
janmod napisał/a:
Jezeli mial dobry kombinezon do jazdy motorem, to wcale nie. One sa grubej skory ktora sie nie pali za latwo i dobrze izoluje. Jest szansa ze wcale mu sie za duzo nie stalo.
Te strzępy plastiku które mial na sobie totalnie potwierdzają że mu się nic nie stalo xd
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie