Przed państwem kwiat decyzji.. A co ja będę p🤬lił. Po prostu murzynka, która nie potrafi się przystosować do nowego środowiska i według teorii Darwina powinna zginąć w wyniku selekcji naturalnej ale niestety inne rasy sztucznie podtrzymują jej i jej podobnym żywot co niestety zatrzymuje ten proces, a to z kolei uniemożliwia wyewoluowanie rasy niedostosowanej w lepszą rasę, ani też całkowicie nie pozwala jej unicestwić.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:01
Opóźniona w rozwoju kobieta, którą jakiś idiota namówił na zrobienie z siebie pośmiewiska za parę dolców, przy czym gość ani myśli wywiązać się z umowy. Smutne to i śmieszne zarazem. Czin czi czi czin czin
Cytat:
Opóźniona w rozwoju kobieta, którą jakiś idiota namówił na zrobienie z siebie pośmiewiska za parę dolców, przy czym gość ani myśli wywiązać się z umowy. Smutne to i śmieszne zarazem. Czin czi czi czin czin
![]()
Jak dla mnie to tylko śmieszne
Polecam po głównym w Poznaniu pochodzić na tony takiej wiary się plącze. Na dodatek są biali
Ciekawe co autor by o nich napisał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie