👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czy ktoś to pamięta? Chłopie, z lekcji uciekaliśmy z kumplami żeby w to napierdzielać
Piękne czasy

Piękne czasy

To prawda... gry to było coś;] Najmilej wspominam Another World. Nawet ostatnio na youtube ogladalem:D
ru_ziolo napisał/a:
haaa mam emulacje north&south na peceta
![]()
ja tam wolę pograć tym

Kopiowanie dyskietek w X-copy, noce zarwane nad Cannon Fodder, Another World... Lemmingi, The Settlers, Deuteros.... to se ne vrati...
była normalna wersja na PC, nie trzeba było mieć żadnego emulatora.
pamiętam że była jeszcze opcja atakowania pociągu, i w późniejszych etapach gry można było większe armie mieć
pamiętam że była jeszcze opcja atakowania pociągu, i w późniejszych etapach gry można było większe armie mieć

GriszaSnk napisał/a:
chyba będę musiał wyciągnąć z piwnicy moją starą
zaśmiałem się
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie