👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Eee, ma ktoś może tytulik piosenki z 1.50? Bo nie moge sobie przypomnieć.

piter07 napisał/a:
kto wie jaka nazwa nutki od 0:34 ?
Jest to gówniany remix utworu "Heads Will Roll" zespołu Yeah Yeah Yeahs. Polecam oryginał.

hcblast napisał/a:
A z 148 ktos kojarzy kawałek??
![]()
Sporty - o - Let Me Hit It ( Audiostalkers Original Mix)

3:43 wie ktos co to za metal jest, bo dziura i zapomnialem totalnie ;]
3:43 prosze
3:43 prosze

Od 0:34 to " Heads Will Roll - Yeah Yeah Yeahs z filmu "Projekt X " dobra weekendowa nuta
. p.s. już jutro PIĄTEK

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie