👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pmr29 napisał/a:
jeszcze jakby mi ktoś napisał co za track w tle w 2:50
Van Canto - Wishmaster
palililili napisał/a:
3:43 wie ktos co to za metal jest, bo dziura i zapomnialem totalnie ;]
3:43 prosze
Dragonforce - Through The Fire And Flames

No to prosze
Poprzedni ktory znalazlem byl o dupe rozbic wiec Wam daruje XD
A Tutaj finalny wincyj nie mam

Czy ktoś wie jaki tytuł ma kawałek z 3:49? Kurde, kiedyś tego słuchałem i teraz nie mam pojęcia jak się to zwało.
Pizkes napisał/a:
Czy ktoś wie jaki tytuł ma kawałek z 3:49? Kurde, kiedyś tego słuchałem i teraz nie mam pojęcia jak się to zwało.
Lost Horizon - Highlander -The One-
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie