Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu

W Nowym Jorku dziewiątego czerwca odbyła się gigantyczna demonstracja przeciwko syjonistycznemu tworowi znanemu jako Izrael. Oczy Was nie mylą, w jednym miejscu protestowało ponad 10 tysięcy Ż__ów i było to na początku czerwca.Teraz mamy już połowę lipca jednak do tej pory ani jeden bloger (jestem pierwszy w Polsce) a co dopiero dziennikarz (zaraz by z roboty wyleciał) o tym nie napisał. Co ciekawe, filmy pokazujące to wydarzenie zostały w przeważającej mierze na portalach filmowych zablokowane. Nastąpiła totalna blokada medialna.

Przypomina to trochę historię z aktualnym wiceprezydentem USA Joe Bidenem, który niedawno przyznał publicznie, że to (ateistyczne) środowiska ż__owskie rządzące mediami przyczyniły się do skłonienia USA i świata do akceptacji pederastów i pochodnych sodomii poprzez m.in. produkcje z Hollywood. Zmowa milczenia została jednak przełamana, informację (jako jedyny) zacytował portal PCH24.pl

pch24.pl/wiceprezydent-usa--wartosci-zydowskie-i-homoseksualne-na-szta...

W przypadku jednak tego protestu blokada okazała się znacznie bardziej szczelna. Poniżej prezentuje przetłumaczony przeze mnie film, zrobiony i udostępniony przez samych Ż__ów. Tłumaczyłem jak mogłem najlepiej, więc wybaczcie ewentualne niedostatki.

Skąd zatem pomimo blokady mam ten film? Swego czasu zaoferowałem listownie swoją darmową i pełną pomoc ortodoksom z Nowego Jorku. Zrobiłem to, ponieważ jako katolik wierzę, że należy ofiarowywać pomoc prześladowanym szczególnie gdy powodem prześladowań jest wiara w Boga, nawet jeśli są to innowiercy. Rabinat odpisał dosyć szybko. Poproszono mnie, abym przetłumaczył na język polski odezwę ortodoksyjnych Ż__ów do wszystkich narodów świata, w której tłumaczą dlaczego w trakcie corocznego święta Purim na całym świecie (Nowy Jork, Londyn, Melbourne), diaspory Ż__ów ortodoksyjnych palą flagi Izraela (o czym media również solidarnie milczą).

W dużym skrócie robią to dlatego, że wedle wiary ż__owskiej bezczelny i krwawy sposób w jaki odebrano palestyńskim Arabom ziemię pod Izrael (i to co się dalej tam wyprawia), świadczy iż za tworem tym stoi nie Bóg lecz szatan i za karę naród ż__owski zostanie ukarany. Poza tym elementem niezbędnym jest również przybycie mesjasza, na którego ciągle czekają gdyż nie uznają Jezusa. Patrząc na nienawiść świata do Ż__ów wzbudzaną właśnie bestialstwem syjonistów m.in względem Arabów z Palestyny nabieram pewności i przekonania co do obaw ortodoksów.

Od czasu przetłumaczenia pisma ortodoksów, mam kontakt z tą ż__owską diasporą i stąd również wiem o istnieniu tych materiałów, inaczej nie miałbym szans by się o tym dowiedzieć. Tylu Ż__ów w centrum Nowego Jorku protestuje a Wyborcza z TVNem czy media niby niezależne jak Nie?zależna.pl ani słowa nie powiedziały, co innego gdyby matka Madzi puściła bąka – NEWS dnia by był, że hej tutaj jednak nic ciekawego się nie dzieje. Syjonistyczny żołnierz bijący w Izraelu Ż__a, który protestuje przeciw okupacji Palestyny to przecież dla syjonistycznych mediów coś normalnego i zdrowego i nie trzeba tym polskim gojom zaprzątać uwagi, mogło by przecież potem nie starczyć czasu, na wmawianie nam antysemityzmu. [...]

Źródło: ewidentnyoszust.blogspot.com/2013/07/gigantyczny-protest-amerykanskich...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Atreyu 2013-07-13, 23:22 3
Nie wierzę w to co czytam. Czy to aby na pewno nie fejk lub fotoszop?

A jeśli to prawda... cholera, muszą mieć w tym interes.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-13, 23:38 3
Szkoda że do "historia i dokument" bo mało osób przeczyta - za artykuł PIWO
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-13, 23:39 2
No i to są rzeczy które powinny trafiać na główną nawet jeśli okażą się nie do końca prawdziwe to większa szansa na sprawdzenie czegoś takiego ma całą społeczność sadistica(czyli główna)
A jak to prawda to trzeba o takich rzeczach mówić
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-13, 23:44 1
Autorze skontaktuj się z Maxem Kolonko - może on się zainteresuje
Zgłoś
Dildowagins 2013-07-14, 0:08 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
Hrodgar 2013-07-14, 1:27 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-14, 9:40 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-14, 12:23 1
Zgłoś
sard 2013-07-14, 14:00
Hejters gona hejt
Zgłoś
bloodwar 2013-07-14, 17:06 2
Z tego co pamiętam jedną z głownch idei Tory ("Starego Testamentu") było, że Ż__zi zostali wybrani przez Pana z Siwą Brodą jako Naród Wybrany, mają rozproszyc się po świecie i nauczać i nawracać inne narody a w momencie kiedy przyjdzie Mesjasz mają się ponownie zjednoczyć się i założyć Państwo Wybrane, którego członkowie zostaną wzięci żywcem do Bozi a reszta spłonie w piekle, idea przyjścia Mesjasza "troszkę" gryzie się zarówno z istnieniem Jezusa jak i Mahometa (dlatego Ż__zi nieprzepadają za chrześcijanami i muzułmaninami) a idea Państwa Wybranego oznaczza, że religijni i wierzący Ż__zi nie mogą zakładać żadnych organizacji państwowych, gdyż jest to zaprzeczenia boskim planom i tym plucie Panu z Siwą Brodą w twarz gorszą nawet niż nieucinanie napletka, jedzenie świnek i pożyczanie pieniędzy gojom bez procentu
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-15, 0:37
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-15, 17:48
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-15, 21:15
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-15, 23:08
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem