Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
myha 2013-10-16, 9:21
filmik pokazuje że parę lat temu młodzież była o wiele bardziej poj🤬a niż ta obecnie
Zgłoś
marcin2pac 2013-10-16, 10:06
sadistic jak c🤬j!!!
k🤬a...
Zgłoś
pherel 2013-10-16, 10:35 2
ja za czasów gimbazy robiłem z ziomkami pukawki z końcówki butelki ,i z kawałka gumowej rękawiczki i nap🤬laliśmy się jarzębiną a jak już nam się to nudzilo to szliśmy wieczorem w krzaki i nak🤬ialiśmy z tych pukawek z przejeżdżające auta tylko ,że amunicją były małe kamyczki ale się wtedy fajnie sp🤬alalo...
WIELKIE PIWO ZA PRZYPOMNIENIE STARYCH ZAJEBISTYCH CZASÓW
albo jeszcze korsarze się wp🤬lało w rury wydechowe ^^

podpis użytkownika

own3d
Zgłoś
MudPie 2013-10-16, 11:15 5
krzysztof3011 napisał/a:

Daję piwo w ciemno, bo nie chce mi się słuchawek zakładać. Sam chodziłem do gimnazjum w tym czasie i uważam, że wtedy młodzież nie zdążyła jeszcze się tak popsuć. Bezwładność. Fakt, piło się czysty spirytus przed lekcjami, ale mimo to wyrośli z nas normalni ludzie. Czego nie będzie można powiedzieć o obecnych gimnazjalistach.

Co Ty p🤬lisz człowieku. Też chodziłem w 2003r do gimnazjum i było tragicznie, tak mówisz bo wtedy nie było telefonów z kamerami aby to udokumentować tylko co najwyżej nokia 3310, co się robiło, alkohol i fajki to były nawet i podczas lekcji, k🤬ianie nauczycielek też było na porządku dziennym. Codziennie woźna musiała zmywać krew bo ktoś się pobił czy dostał w p🤬l, kradzieże z rozbojem na niektórych słabszych też normalne, włamywanie do szatni też normalne, raz mi zaj🤬i czapkę na uszy, raz kurtkę z szatni.

W zasadzie jedna osoba którą znałem z całego gimnazjum wyrosła na normalnego człowieka, reszta, a to nie żyje od przedawkowania narkotyków, i nie to co teraz tam nieszkodliwa marihuana, tylko w żyłe normalnie dawali jakieś heroiny czy c🤬j wie co. część popełnia samobójstwo, Reszta za kratami, inni na zmywakach za granicą.. a dziewczyny, dziewczyny to k🤬y, dawno z gromadką dzieci i nap🤬lającym je ojcami, gdzie co drugie słowo idąc na spacer z dzieckiem to k🤬a, także że całe osiedle słyszy. I wtedy to nie było afer.. wszystko pod dywan, gość przyszedł naj🤬y na lekcje, nauczycielka do niego chuchnij.. piłeś, idź do domu.. Tyle, po sprawie. Jak kogoś nap🤬lali na korytarzu to nagle żaden nauczyciel nie widzi i tak jakby nic nie było. Jednego dnia naj🤬y starszy typ, pobił 4 z młodszych klas tak że wszystkich zabrała karetka...

Jebnij się człowieku w łeb jeżeli uważasz że wtedy było lepiej. Teraz jest dużo lepiej, przeciwdziała się totalnemu upadkowi młodego człowieka, a że są przez to bardziej rozwydrzeni czy śmieszni w swoich działaniach. lepsze to niż śmierć brud i wraki ludzi.

Wtedy to dopiero była patologia i DNO. Teraz jest dużo lepiej i jest sielanka. Nie ma takiego "brudu i zła"

Każdy teraz narzeka że inwigilacja że obserwują, że kontrolują.. z obecnego punku widzenia może się to nie podobać, ale to na serio jest dla bezpieczeństwa do trzymania ludzi w ryzach, gdy nie ma żadnych hamulców, masz piekło na ziemi. W gimnazjum wtedy nie było czegoś takiego jak prawo, moralności, empatii.. czyste zło i totalny chaos. Kto tego nie doświadczył to nie zrozumie.

Jedyne co było lepiej to nie było tego j🤬ia się dzieci.. u mnie w klasie na lekcji wychowanie do życia w rodzinie dziewczyny nie wiedziały nawet co to jest sperma.. a teraz w tym wieku to już nie jedna j🤬a się kilka razy.
Zgłoś
wodzioKRK 2013-10-16, 22:00
tego śmieciarza to pamiętam jeszcze ja Mieszkał w blaszaku zaraz obok mojego bloku Raz jak nap🤬laliśmy kamieniami w ten blaszak to wyjechał z metalowym prętem na składaku i zaczął nas gonić

Uprzedzam - nie jestem bohaterem tego filmu To moi starsi koledzy
Zgłoś
KociBolec 2013-10-16, 22:08
@MudPie po prostu miałeś zj🤬ych kolegów, sam zaczynałem gimbaze w 2003 i wszysycy kumple z którymi mam kontakt wyszli na prostą, ty z jakimis patusami sie zadawałeś.

@Cys23 jesteś frajer i tyle.
Zgłoś
Mindfuck 2013-10-17, 4:23
haha o we wc🤬j, ostatnio przekopałem stare graty i znalazłem kamerę VHS i parę kaset, między innymi podobne nagrania w mniej więcej tym samym okresie

To party to jest c🤬j, wyobraź sobie typa w blond peruce i skarpetkach (tylko w nich) zap🤬lajacego przy drzwiach kierowcy auta włączającego sie do ruchu. Głupie, ale mina kierowcow bezcenna

Albo lepsze. "Zrobić jeża".

Typ w wieku podobnym lub lekko starszy, tudzież dupa z koleżanką stoją sobie na przystanku. Jedzie autobus, sygnał od drugiego ziomka - tutaj następuje odwrócenie uwagi ofiary, patrz k🤬a, o ja jebe, chodz szybko... SZYBKO EJ!!! Jak już przejęci ludzie z przystanku olali fakt ze nadjechał ich autobus i podbiegli na tyle daleko i czasowo odizolowani od mozliwosci wejscia do autobka - "Patrz JEŻ!" Oczywiście żadnego jeża nie było, był natomiast trolling lvl expert, śmiech c🤬j z ludzi goniących odjeżdzający autobus i niewiarygodnej naiwności
Zgłoś