Koleś ma racje. W ogole to juz za duzo tego słowa pojawia sie w internecie szczególnie na sadisticu....
uff juz poprawione
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kogo innego on ma bronic skoro jego większość jego widzów to gimbusy.
konto usunięte
2012-09-10, 18:58
Łatwo mu powiedzieć nie był nigdy w gimnazium :/ A mówi tak jak by go gnębili w szkole, pewnie go gnębili ... A co do Jego niezwykłej góry na czole to mela powinien już zdobywać jego szczyt jak K2!
konto usunięte
2012-09-10, 18:59
nie chce mi się oglądać ale pewnie broni "gimbusów" bo pewnie 3/4 z nich to jego widzowie..
konto usunięte
2012-09-10, 19:03
opowieści jak typowe gadki polaka ze szwagrem przy wódce. Brodaty też udaje najmądrzejszego, a jak obejrzałem ten film to stwierdzam że nic konkretnego nie powiedział. Ot tak jak komentator sportowy - mówi to co i tak wszyscy widzą
konto usunięte
2012-09-10, 19:11
A według mnie problemem internetu nie jest ani wiek ani kultura tylko dziwne przeświadczenie, że każdy burak może tu zostać gwiazdą. Nie skupiają się nad przekazaniem czegoś ciekawego tylko nad wetknięciem swojej gęby tak żeby każdy mógł ją zauważyć. A jak nielicznym z tych pacanów uda się skupić jakąś rzeszę widzów to poczuwają się za mentorów. Myślą, że swoimi opiniami odkrywają coś nad czym nikt wcześniej się nie zastanawiał i nie doszedł do identycznych wniosków. Dobry przykład to ten właśnie filmik. Trudu objaśnienia wszystkim widzom YouTube jak to jest z gimbusami podejmował się już chyba każdy taki huncwot.
Czytam wasze komentarze i nasuwa mi się tylko jedno na usta:
konto usunięte
2012-09-10, 19:24
@up
a ja oglądając jakiegoś gruabsa który porzucił normalne życie dla gimbów na youtube to samo sobie myśle
konto usunięte
2012-09-10, 19:44
Jego komputer sam gra w WoW'a
konto usunięte
2012-09-10, 19:44