Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Gimbus
mikEWrona • 2012-09-10, 15:44
Koleś ma racje. W ogole to juz za duzo tego słowa pojawia sie w internecie szczególnie na sadisticu....

uff juz poprawione
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ronoaro 2012-09-10, 18:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PepsiQ 2012-09-10, 18:56 3
Kogo innego on ma bronic skoro jego większość jego widzów to gimbusy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-10, 18:58
Łatwo mu powiedzieć nie był nigdy w gimnazium :/ A mówi tak jak by go gnębili w szkole, pewnie go gnębili ... A co do Jego niezwykłej góry na czole to mela powinien już zdobywać jego szczyt jak K2!
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-10, 18:59
nie chce mi się oglądać ale pewnie broni "gimbusów" bo pewnie 3/4 z nich to jego widzowie..
Zgłoś
barszczzuszkami 2012-09-10, 19:01
Co to za pajac?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-10, 19:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TelewiZorro 2012-09-10, 19:06
opowieści jak typowe gadki polaka ze szwagrem przy wódce. Brodaty też udaje najmądrzejszego, a jak obejrzałem ten film to stwierdzam że nic konkretnego nie powiedział. Ot tak jak komentator sportowy - mówi to co i tak wszyscy widzą
Zgłoś
VanHelsing 2012-09-10, 19:06 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-10, 19:11 1
A według mnie problemem internetu nie jest ani wiek ani kultura tylko dziwne przeświadczenie, że każdy burak może tu zostać gwiazdą. Nie skupiają się nad przekazaniem czegoś ciekawego tylko nad wetknięciem swojej gęby tak żeby każdy mógł ją zauważyć. A jak nielicznym z tych pacanów uda się skupić jakąś rzeszę widzów to poczuwają się za mentorów. Myślą, że swoimi opiniami odkrywają coś nad czym nikt wcześniej się nie zastanawiał i nie doszedł do identycznych wniosków. Dobry przykład to ten właśnie filmik. Trudu objaśnienia wszystkim widzom YouTube jak to jest z gimbusami podejmował się już chyba każdy taki huncwot.
Zgłoś
Magnic 2012-09-10, 19:12
Czytam wasze komentarze i nasuwa mi się tylko jedno na usta:
Zgłoś
Silnoręki 2012-09-10, 19:22 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-10, 19:24
@up
a ja oglądając jakiegoś gruabsa który porzucił normalne życie dla gimbów na youtube to samo sobie myśle
Zgłoś
HEILicopter 2012-09-10, 19:28
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-10, 19:44
Jego komputer sam gra w WoW'a
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-10, 19:44 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem