Koleś ma racje. W ogole to juz za duzo tego słowa pojawia sie w internecie szczególnie na sadisticu....
uff juz poprawione
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-09-10, 19:48
ani to mądre ani sadystyczne, każdy kto chce to gówno oglądać z łatwością trafi na profil tego zdziadziałego pseudogracza na youtubie
Rozumiem co to tu robi, autor jest dysmózgiem i gimbusem, napisał szczególnie przez "U" i szuka poklasku u podobnych sobie.
konto usunięte
2012-09-10, 19:55
Co to są "vlogerzy"?
konto usunięte
2012-09-10, 20:01
andżei napisał/a:
Co to są "vlogerzy"?
Coś o co lepiej było nie pytać.
Są to ludzie tacy jak ten owy "pan" na filmiku wpajający innym swoje głupie i odmóżdżające teorie na przeróżnych portalach w tym najczęściej na Youtube.
Won mi z tą internetową niańką gimbazy z Sadola frajerze !!!
konto usunięte
2012-09-10, 20:51
co ten pajac robi na głównej?
konto usunięte
2012-09-10, 21:36
konto usunięte
2012-09-10, 21:47
Gimbus to stan umysłu. Człowiek z gimnazjum wyjść może, ale gimnazjum z człowieka niekoniecznie.
konto usunięte
2012-09-10, 21:57
Wiem, że każdy o tym wie, ale dopiero teraz zauważyłem iż stężenie "gimbusów" na Sadisticu jest skutkiem jego reklamy na KWEJKu. (wcześniej nie widziałem reklamy)
konto usunięte
2012-09-10, 22:00
Dziadek Ty się zajmij wychowywaniem swoich dzieci, których zdjęcie wisi na ścianie a nie tego bydła przed komputerami bo inaczej będą takie jak te neodzieci.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
konto usunięte
2012-09-10, 22:35
konto usunięte
2012-09-10, 22:35
Koleś ma po części racje, ale gimbus to gimbus, trzeba tępić tą hołotę puki można, bo za 4-5 lat wejdą na poważnie w wiek reprodukcyjny, namnożą się jak wirusy, i nas wszystkich unicestwią.
konto usunięte
2012-09-10, 23:12
Mógłby czytać mi bajki na dobranoc.