👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój stary mówił, że do szkoły miał dwa kilometry pod górkę piechotą.
Jak widać inni mieli jeszcze gorzej...
Jak widać inni mieli jeszcze gorzej...
"Get out of my way nigga!!!" Jak zwykle naczelne w najwiekszej panice i najmniej konstruktywne jesli chodzi o wypadki cywilzacyjne.
Zajebiste ujęcie. Czasem jak jechałem autokarem robiłem sobie symulacje jakby wszystkich porozrzucało w takiej sytuacji.
jimiq napisał/a:
a gdzie pasy.
Przecież nie mieli zapiętych nie widzisz.
pawlik2000 napisał/a:
Przecież nie mieli zapiętych nie widzisz.
Dlatego murzyn jest winny spowodowania wypadek. Dożywocie jak nic
Szympans w szoku musiał być skoro nie zaczął przeszukiwać plecaków tylko uciekł. Widać nawet zwierzęta mają jakąś hierarchię odruchów bezwarunkowych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie