👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

WarriorOfAnal napisał/a:
Widzę, że tutaj sa sami obrońcy biednej mamusi. Ale przeciez to jest forum sadystyczne!!! A z młodego rośnie całkiem miły sadol, na początku jest widoczny tylko sadyzm "psychiczny" zobaczymy co będzie za pare lat:) Czekam z niepokojem.
tak obrońcy, i mówimy o tym że tamta kobieta powinna go sadystycznie potraktować

Może autor posta się wypowie? bo przeczytałem komentarze i nie ma nic od niego?
mi tam się filmik podobał jak by co.

gościowi pała stała to na 100 sobie tarmosił przy niej czysta patologia xD

Talisker napisał/a:
przecież Bin Ladena zabił Bruce Willis...
Borewicz to zrobił... sadol.pl/007-zglos-sie-czyli-porucznik-borewicz-vt145.htm

miedziak napisał/a:
Może autor posta się wypowie? bo przeczytałem komentarze i nie ma nic od niego?
Więc tak, jest to mój znajomy że tak powiem. Matka od małego pozwalała mu na wszystko przy wszystkich gdy ojciec od nich odszedł. Młody za to kase dostaje i robi wszystko co chce, mam jeszcze pare filmików z jego udziałem.

bIeLiN napisał/a:
Więc tak, jest to mój znajomy że tak powiem. Matka od małego pozwalała mu na wszystko przy wszystkich gdy ojciec od nich odszedł. Młody za to kase dostaje i robi wszystko co chce, mam jeszcze pare filmików z jego udziałem.
Niecierpliwie czekam na nową porcję filmów z bin ladenem i grzeję piwa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie