👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to nie Bin Laden... to matka tego łobuza. Jak można nie dostrzec różnicy.

Miał majty tylko na sobie. Pewnie się fapował przed nią...
Psychol jeden
Psychol jeden

4kmedo napisał/a:
Jednak stary system wychowania był lepszy, pasem po plecach, dupie i dziecko wiedziało co wolno a co nie.
dzięki temu nawet głosu na matkę nie śmiem podnieść.
Widzę, że tutaj sa sami obrońcy biednej mamusi. Ale przeciez to jest forum sadystyczne!!! A z młodego rośnie całkiem miły sadol, na początku jest widoczny tylko sadyzm "psychiczny" zobaczymy co będzie za pare lat:) Czekam z niepokojem.

WarriorOfAnal napisał/a:
zobaczymy co będzie za pare lat:) Czekam z niepokojem.
Jak to co?
Bogactwo kuhhhhwa!

Przeciez to jest maly Donald Tusk nie slyszycie jak wymawia Rrrrrrr...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie