👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w Polsce też tak dzieci ginęły, bo niektórym bardzo trudno przetłumaczyć, że nie ciągnie się dziecinnych sanek za samochodem...
szkoda ze ciebie tak nie wozili , może by jednego debila mniej było

smc napisał/a:
Przecież to dzieci...
Dobrze ze zauważyłeś. Powinienes dostać za to spostrzeżenie order sokolego wzroku. Nie zmienia to faktu, że te dzieci są już na straconej pozycji przez to w jakim społeczeństwie i kraju będą dorastać…o ile przeżyją.
tolek01 napisał/a:
szkoda ze ciebie tak nie wozili , może by jednego debila mniej było
szkoda ze cię armia czerwona nie wyzwoliła w 1945...może by jednego debila mniej było
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
O ukrainski prowokator Helman w natarciu jedno piwo jedną chrywna dla niego.
Zauważyłem że ostatnio w Polsce przybywa ludzi którzy by chcieli Rosję zaraz za wschodnią granicą. No to niech was piecze - czy młody czy stary, martwy kacap to dobry kacap. Wolę brać hrywny ^(ch) niż się w najmniejszym stopniu utożsamiać jakkolwiek z tymi ścierwami.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie