podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!

Przecież to dzieci...
Dobrze ze zauważyłeś. Powinienes dostać za to spostrzeżenie order sokolego wzroku. Nie zmienia to faktu, że te dzieci są już na straconej pozycji przez to w jakim społeczeństwie i kraju będą dorastać…o ile przeżyją.
szkoda ze ciebie tak nie wozili , może by jednego debila mniej było
szkoda ze cię armia czerwona nie wyzwoliła w 1945...może by jednego debila mniej było
Przecież to dzieci...
i super, za kilka/naście lat będziemy mieli o 2 mniej do odj🤬ia na froncie.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Podpis (max. 250 znaków):

Zauważyłem że ostatnio w Polsce przybywa ludzi którzy by chcieli Rosję zaraz za wschodnią granicą. No to niech was piecze - czy młody czy stary, martwy kacap to dobry kacap. Wolę brać hrywny ^(ch) niż się w najmniejszym stopniu utożsamiać jakkolwiek z tymi ścierwami.
Źle myślisz, przybywa ludzi którzy mają dość upowców jak ty, zwykłych upowców, tu nie chodzi o politykę, szary Kowalski widzi na codzień tą upadline i go jasny h🤬j strzela... i dobrze, Polacy się budzą i oby "zadusili" to ścierwo w naszym kraju co zaczyna się panoszyć, Ruskie mnie nie obchodzą, ale im szczerze kibicuje aby rozp🤬olili ten polityczny cyrk i będzie święty spokój.
szkoda ze cię armia czerwona nie wyzwoliła w 1945...może by jednego debila mniej było
a może jednak wozili tylko za słabo przyj🤬eś
Źle myślisz, przybywa ludzi którzy mają dość upowców jak ty, zwykłych upowców, tu nie chodzi o politykę, szary Kowalski widzi na codzień tą upadline i go jasny h🤬j strzela... i dobrze, Polacy się budzą i oby "zadusili" to ścierwo w naszym kraju co zaczyna się panoszyć, Ruskie mnie nie obchodzą, ale im szczerze kibicuje aby rozp🤬olili ten polityczny cyrk i będzie święty spokój.
Kibicowanie Rosji samo z siebie pokazuje że masz max 70 IQ także elo mordo, właśnie o tym napisałem ty naj🤬es 6 zdań i potwierdziłes moje słowa xD więc na c🤬j to "źle myślisz"