Oooooo....staryyyyy....niedługo dostaniesz złotą łopatę nie martw się...
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
radość po c🤬ju jak ktoś HIV'a tam znajdzie
Zasadniczo to raczej 'przyjemność' się nazywa. 'Pozdro dla kumatych' co już tego doświadczyli.
podpis użytkownika
Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
To prawie jak politycy w Polsce.
podpis użytkownika
Nie dla psa, dla pana to!
Konto usunięte
2014-01-13, 12:14
składnie masz jak yoda albo i gorzej
Konto usunięte
2014-01-13, 12:16
Definicja słowa lukasz343343:
lukasz343343 jest to osoba która szuka kawałów tam, gdzie inni znajdują kości dinozaurów.
Konto usunięte
2014-01-13, 12:19
Nie definicja, tylko PARADOKS. Tak przynajmniej było w oryginale tj. w jednym z odcinków Kuba Wojewódzki sprzed jakoś 7 lat, gdzie gościem był Krzysztof Bosak i Janusz Panasewicz.
Kiedy znalazłem słowo "ekolog" w słowie GINEKOLOG, uświadomiłem sobie że to nie przypadek. Ci ludzie utrzymują naturalne środowisko obszaru rekreacyjnego mężczyzn, dbają o właściwą florę, to dzięki nim instytucja jaką jest kobieta wie, jak zarządzać owymi terenami rekreacyjnymi (karczowanie, ochrona środowiska, podejmowanie środków zapobiegawczych zapaleniom, zanieczyszczeniom). Wbrew wrażeniu upierdliwości ekolodzy to nie tacy źli ludzie:D
Konto usunięte
2014-01-13, 15:44
Raczej szuka dziury w całym...
Konto usunięte
2014-01-13, 16:27
Mogę się założyć, że oglądałeś wczoraj na yt Krzysztofa Bosaka u wojewódzkiego, ponieważ wczoraj Bosak wrzycił to na fb a tam wojewódzki opowiada ten tekst określając to jako "paradoks" tego zawodu.
Taki to zawsze szuka dziury w całym
Powiedział 7 lat temu Wojewódzki przed rozmową z Bosakiem
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!