Ginekolog grzebie w zupie, a powinien grzebać...
Kucharz
Idź stąd
(o.O)
(><)
Kucharz
Idź stąd
podpis użytkownika
()_()(o.O)
(><)
Proszę przestańcie, zatrzymajcie tę karuzelę śmiechu... już wiencej nie wytrzymie...
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.

podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Ginekolog r🤬a w dupę ministranta, a powinien?
Leczyć c🤬ki (sadolowych p🤬deczek).
Leczyć c🤬ki (sadolowych p🤬deczek).
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Morgoph napisał/a:
Ginekolog grzebie w zupie, a powinien grzebać...
Kucharz
Idź stąd
A powinien grzebać grabarz
Panie zwłaszcza te najmłodsze zawsze takie zestresowane przed wizytą u ginekologa że aż mi ich szkoda.
Zrobiłem kiedyś dobry uczynek i odstresowałem je w bardzo prosty sposób dopisując na drzwiach gabinetu markerem
tuż za nazwiskiem to : "Potrafi czytać z ruchu warg"
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Zrobiłem kiedyś dobry uczynek i odstresowałem je w bardzo prosty sposób dopisując na drzwiach gabinetu markerem
tuż za nazwiskiem to : "Potrafi czytać z ruchu warg"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Opowiadaliśmy sobie takie zabawne gierki słowne w podstawówce początkiem lat 90tych. Kupa śmiechu była. W telewizji popołudniami leciał Pegaz, a wieczorem Dynastia. Legia grała z Blackburn, a skini z całego osiedla głosowali na Moczulskiego. Dziadek kładł eternit na dachu a do pracy dojeżdżał polonezem. Moja amiga 500 z 1 MB ledwo zipiała przy pierwszym Mortalu, fatality dogrywałem z kilku dyskietek. Paulina z mojej klasy pierwsza nosiła stanik, teraz jest dyrektorką w urzędzie miejskim. K🤬a, tyle wsponień....

Budrys2000 napisał/a:
W telewizji popołudniami leciał Pegaz, a wieczorem Dynastia. Legia grała z Blackburn, a skini z całego osiedla głosowali na Moczulskiego. Dziadek kładł eternit na dachu a do pracy dojeżdżał polonezem.
oo k🤬a, ale mi wspomnienia załączyłeś. Myślałem że tylko ja tak miałem..
fiattt napisał/a:
oo k🤬a, ale mi wspomnienia załączyłeś. Myślałem że tylko ja tak miałem..
Tak, na całym Sadisticu, z Twojego rocznika, jesteś tylko Ty.
gimbus obejrzał odcinek brzozatv i już wstawia jakieś gówna na sadistica
podpis użytkownika
Buu,,,...
tycho napisał/a:
Tak, na całym Sadisticu, z Twojego rocznika, jesteś tylko Ty.
wiesz, jak się czyta większość postów, to ma się wrażenie że średnia userów to 11-12 lat...