a kto im kazał wyjść z kuchni?
podpis użytkownika
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
@up Właściciel.
3:15 - idealnie wydajny retusz ryja.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
3:15 - idealnie wydajny retusz ryja.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Za faile zawsze piwko
Cóż, przynajmniej filmik nie składa się z samych kolesi obijających sobie jąder usiłując jeździć na rowerze albo siłując się z parkourem.

mrsatan napisał/a:
ahh te ich male mozgi
![]()
Czekam na hejty![]()
Hej! Ty!
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Ta intelektualistka na schodach ruchomych nigdy mi się nie znudzi. Dzięki za przypomnienie. Upór to fascynująca siła.