Otrzymujący głowę nie wiedział jak się ma zachować po jebnięciu - to zaczął się cieszyć

podpis użytkownika

Odważny ten gościu z COOPu, mógł sobie popsuć okulary
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Oczywiście p🤬da w koszulce w paski nagrywa swój ryj zamiast akcje. Jak widzę coś takiego to mam ochotę monitor rozj🤬
Nie śmiejcie się! Jeszcze nigdy mu nikt nie jebnął i on naprawdę nie wie co dalej

Ha ha aha ha ha ha ha ha ha! uwielbiam jak bryto-anglo-saska menda (Pewnie z Liverpoolu, Kornwalijski zdrajca Celtów (Ma brytyjski akcent więc nie Słowianin ale w dresie więc stąd wiem że z Liverpoolu), dostaje wp🤬l od Szkockiego Cwaniaka, Glòir do dh'Alba, sk🤬ysyny!
Widać, że zamroczyła go konkretnie ta główka i ledwo równowagę łapie. Do walki się po główce nie nadawał to zaczął się śmiać i sp🤬alać pomału.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
"I will fuck you up", a potem uderza rzeczywistość w postaci pracownika sklepu, więc pora założyć plecaczek i sp🤬alać XD
krasnal_hałabała napisał/a:
Ha ha aha ha ha ha ha ha ha! uwielbiam jak bryto-anglo-saska menda (Pewnie z Liverpoolu, Kornwalijski zdrajca Celtów (Ma brytyjski akcent więc nie Słowianin ale w dresie więc stąd wiem że z Liverpoolu), dostaje wp🤬l od Szkockiego Cwaniaka, Glòir do dh'Alba, sk🤬ysyny!
Związek Kornwalii z Liverpoolem?