👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a mi sie nie podoba takie jeżdzenie na (prawie) samych felgach. Po prostu to wygląda wieśniacko i tandetnie, nawet jeśli tam wpakowali porządną kase.

zabrakło mi VW garbusa, ale za golfa I piwko z sokiem
a tu taka fajna sztuka z wakacji
a tu taka fajna sztuka z wakacji

dancio91 napisał/a:
Byłem, widziałem - zajebiste!
o ile 20 letni wieśwagen albo ałdi moze być z🤬biste

Jak ktos sie fascynuje a moze nie slyszal, ''mejbi de most popjular mk5 gti in de word'' XD
Bengee's golfik 5
2011 PINKY: /watch?v=j-jrQg4LKbk
2012 Static: vimeo. com /45886052
polecam tez profil wlasciciela na fb z masa zdjec: facebook. com /gaschte?fref=ts
Bengee's golfik 5
2011 PINKY: /watch?v=j-jrQg4LKbk
2012 Static: vimeo. com /45886052
polecam tez profil wlasciciela na fb z masa zdjec: facebook. com /gaschte?fref=ts

DR_DRE napisał/a:
Ogólnie nie mam nic do tuningu ze smakiem, ale zrobić taką "glebę" autu żeby nie dało się tym jeździć ? No ale co kto lubi
Zawieszenie pneumatyczne??
Słowa piosenki na początku "I wanna go home", chyba tymi autami się nie da wrócić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie