👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dzieki za piwo. znalazlem to na tou yube. nie stac mnie na angielskie kanaly
powinien go przemielić któryś, może by się głąb nauczył albo chodzić normalnie, albo nie włazić na tor

Najlepszy wyścig F1 jaki widziałem. Sporo czekania, ale było warto
Nareszcie gówniarz nie wygrał...
BTW nie musisz płacić, aby oglądać z angielskim komentarzem.

Nareszcie gówniarz nie wygrał...
BTW nie musisz płacić, aby oglądać z angielskim komentarzem.
Widziałem to wczoraj na żywo i wiedziałem, że dzisiaj zobaczę replay na sadolu
PS szkoda, że nie na hardzie

PS szkoda, że nie na hardzie
ktoś oglądał po rosyjsku?
Co do gleby, Borowczyk zrzucił wszystko na obuwie
Co do gleby, Borowczyk zrzucił wszystko na obuwie

Teraz wachy nie dolewają to Sobie nalewają
Widziałem Śmiałem też piłem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie