Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bloodwar 2014-10-04, 18:41 6
Złota szufla
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-04, 19:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sunnyeric 2014-10-04, 19:41
@up
obsypana diamentami
Zgłoś
PhantomMask 2014-10-04, 20:10 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-04, 20:14 4
Zgłoś
Dziku11 2014-10-04, 20:18 174
Zgłoś
spr_szn 2014-10-04, 20:22 2
kawał z wczesnych lat demotywatorów
Zgłoś
ellsworth 2014-10-04, 20:52 12
Jacyś niewyżyci seksualnie frustraci wymyślili to całe "friendzone", no bo przecież nie można mieć przyjaciółki, gdzieżby. Trzeba postrzegać każdą dziewczynę jako "złośliwą narośl wokół pochwy" i jeśli się ją nie wygrzmoci to jest stracona dla świata.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-04, 20:59 5
@kroenen Jakie to uczucie przeglądać kwejka?
Zgłoś
Insaner 2014-10-04, 21:07 49
ellsworth napisał/a:

Jacyś niewyżyci seksualnie frustraci wymyślili to całe "friendzone", no bo przecież nie można mieć przyjaciółki, gdzieżby. Trzeba postrzegać każdą dziewczynę jako "złośliwą narośl wokół pochwy" i jeśli się ją nie wygrzmoci to jest stracona dla świata.

Oczywiście, że można się przyjaźnić z przedstawicielem płci przeciwnej - sam mam koleżanki, które traktuję czysto 'platonicznie' i nigdy o nich nie myślałem jako o "obiektach seksualnych" jakkolwiek dziwnie to brzmi (nie to, że są brzydkie, czy coś). Po prostu dopóki obydwie strony traktują siebie w te sposób, to wszystko jest ok. Gorzej jeśli starasz się o dziewczynę, jesteś na każde jej zawołanie, dajesz jej do zrozumienia, że coś do niej czujesz, a ona ma to w dupie i tylko pogarsza sytuację opowiadając ci o innych facetach i żaląc się, że nikogo nie ma
Zgłoś
WojtekZakus 2014-10-04, 21:11 14
Jakiś czas temu znajoma, u której wpadłem we friendzone znalazła sobie chłopaka. Po 2-3 miesiącach okazał się dupkiem (znalazł sobie inną), ta w płaczu do mnie etc etc. Dowiedziałem się, że jestem najlepszym przyjacielem jakiego można sobie wymarzyć. Co się stało kilka dni temu? Znalazła kolejnego, który miał od początku tego roku jakieś 12 dziewczyn (znam go trochę)

Chyba już nie wyjdę z tego...
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-04, 21:14 2
Zgłoś
PhantomMask 2014-10-04, 21:14 19
Zgłoś
WojtekZakus 2014-10-04, 21:20
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem