👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwko, bo sam jeżdże i wiem jak to boli gdy peg uderzy w kość, a szczególnie w kostke. Pare takich gleb i się odechciewa jeździć. Jednak kiedy po wielu próbach i wywrotkach wreszcie udaje się zrobić trik to uczucie jest niesamowite:)
DJ_LJA napisał/a:
Troche gleb na bmx z polski
Z Polski, kmiocie. 11 listopada za pasem.
Piwko oczywiscie, pare osob z mojego miasta ; ).
Tylko ten czlowiek na koncu irytuje mnie gadka...
Tylko ten czlowiek na koncu irytuje mnie gadka...

Miło się ogląda pajaców w rureczkach na rowerkach dziecięcych, robiących sobie krzywdę. PIWO!

Bardzo lubię sporty extremalne,ale k🤬a nieoszukujmy sie to nie sa gleby tylko przewrotki,liczylem na lepszy materiał.

Wiadomo, jak się ćwiczy kilka, kilkanaście, ewentualnie kilkaset "gleb" trzeba zaliczyć. Ale zawsze jak patrzę jak nabijają się jajkami na rury to wiem, że nigdy bym tego nie ćwiczył...
2:44 spada but, nie przezył
2:44 spada but, nie przezył
Heh w 2:01 jakiś pan pojawia się w tle, toć to pewnie jako rurki są, albo po prostu chciał zobaczyć jak ktoś w końcu przyk🤬i łbem o beton

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie