W wszechobecnej fali gówna w poczekalni, dostaję taką oto perełkę
Mógłbym zj🤬 muzykę, ale po prostu ściszę

Mógłbym zj🤬 muzykę, ale po prostu ściszę

No i to jest wola walki - nie ma, że boli, trzeba zap🤬lać. Tu jak typ się nie podnosi, to prawdopodobnie dlatego, że stracił przytomność. A nie jak te p🤬dusie kopiące piłkę, co padają na glebę jak tylko ktoś obok za blisko stanie, a jak go jeszcze dotknie, to go na noszach będą z boiska wynosić.
podpis użytkownika
Smak '80 lat...
"Prawdziwa sztuka rodzi się w cierpieniu"
~Earl Nightingale

podpis użytkownika
"To nasze podejście do życia determinuje podejście życia w stosunku do nas."~Earl Nightingale

z wlasnego doswiadczenia i paru zlaman moge powiedziec ze do tego sportu trzeba - 1 umiec sie wyglebic i 2 odpowiednio ustawic cisnienie/odbicie w damperze/widelcu zaleznie gdzie sie zjezdza. jak jada po lesie i takie maja ustawienie to chyba oczywiste jest ze wyjebie ich w kosmos jak jada po schodach gdzie czestotliwosc pracy sprzetu sie zwieksza
do dh tak samo jak fr xc czy dj trzeba tez być poj🤬ym (ja osobiście jestem) kochać błoto, prędkość i krew, przykład brać z Johna Tomaca, Juli Furtado, Cedrica Gracii a nie Majki Piżdżowskiej

podpis użytkownika
Ekskluzywna wypożyczalnia karłów
Za Panterę zawsze piwko

podpis użytkownika
Byłoby dobrze gdyby... ale zauważmy, że jest jeszcze lepiej!!
I dlaczego wszyscy w Polsce grają w piłkę nożną, a nie próbują swoich sił w tym?

nie wiem jak dla mnie mało ała wiem jedno mnie tez bolało jak upadłem na jajka
movie --> /watch?v=CeVjJkIDNrs