👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ustalono, że pieszy był pijany a poza tym przejścia nie było - przecież takie pasy każdy może namalować

Pewnie jakieś wykroczenie wcześniej popełnił... Papierek wyrzucił albo na czerwonym przeszedł, może nie powiedział "dzień dobry" sąsiadce. Dobrze, że go złapali

Widać że już go prowadzi do samochodu a na komendzie pałowanie za zniszczenie mienia.
Cytat:
historia prawdziwa zatrzymania Bogusia z BMW
dalej o tym kolesiu, na filmie widać, że dziadek wymusił pierwszeństwo na radiowozie a przynajmniej do tego się przyzna na komendzie
Niedostosowanie prędkości chodzenia do warunków panujących na drodze job twoju mać

milicjant wysiada, oglada zderzak i maske i mowi: no i cos pan zrobil?!
GTNofficial napisał/a:
Ciekawe jak się wytłumaczył.
-Przepraszam Panie Władzo, nie rozejrzałem się.

SZOK ! Jak on mógł naruszyć nietykalność cielesną policjanta i to na przejściu dla pieszych ! Dożywocie dla bydlaka !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie