👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po takiej serii GLOCK to wyj🤬ia.... lufa nie wytrzyma. Niemniej szacunek dla ostatniej akcji zasłużonego sprzętu....

nie jestem pewnien ale w battlefieldzie 4 nak🤬iam takim g18 .
@krzyks
p🤬lisz waćpań jak poparzony, Glock wytrzymuje o wiele więcej. W posiadaniu fabryki jest egzemplarz o przebiegu ponad 300tys. strzałów, natomiast model 18 wytrzymuje strzelając non stop ponad 300 strzałów, później topi się polimer stanowiący bazę oraz żerdź sprężyny powrotnej. Mój ma przebieg ponad 9 tys. i wewnątrz jest jak nowy.
p🤬lisz waćpań jak poparzony, Glock wytrzymuje o wiele więcej. W posiadaniu fabryki jest egzemplarz o przebiegu ponad 300tys. strzałów, natomiast model 18 wytrzymuje strzelając non stop ponad 300 strzałów, później topi się polimer stanowiący bazę oraz żerdź sprężyny powrotnej. Mój ma przebieg ponad 9 tys. i wewnątrz jest jak nowy.
SwietyDiabel napisał/a:
Mój ma przebieg ponad 9 tys. i wewnątrz jest jak nowy.
dawaj fotkę z dedykacją że dla sadistic.pl to uwierzymy, bo wyposażenie w battefield się nie liczy
garota napisał/a:
@SwietyDiabel
Pozwolenie w celach kolekcjonerskich wyrabiałeś?
Nie, do obrony osobistej.

To juz nie jest pistolet, to jest tzw Submachine gun - jestem ekspertem, gralem w FPS-y
@swietydiabel za granicą no nie? bo chyba nie w polsce, u mnie na strzelnicy jest glock z przebiegiem 5k i cztka z przebiegiem 15

werewolfer napisał/a:
To juz nie jest pistolet, to jest tzw Submachine gun - jestem ekspertem, gralem w FPS-y
to jest pistolet automatyczny, submachine gun to pistolet maszynowy, pomiędzy tymi dwoma jest różnica.

mac_nikolaj napisał/a:
to jest pistolet automatyczny, submachine gun to pistolet maszynowy, pomiędzy tymi dwoma jest różnica.
Przykro mi kolego, gralem w Stalkera, wiec z miejsca mam racje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie