Po takiej serii GLOCK to wyj🤬ia.... lufa nie wytrzyma. Niemniej szacunek dla ostatniej akcji zasłużonego sprzętu....
@krzyks
p🤬lisz waćpań jak poparzony, Glock wytrzymuje o wiele więcej. W posiadaniu fabryki jest egzemplarz o przebiegu ponad 300tys. strzałów, natomiast model 18 wytrzymuje strzelając non stop ponad 300 strzałów, później topi się polimer stanowiący bazę oraz żerdź sprężyny powrotnej. Mój ma przebieg ponad 9 tys. i wewnątrz jest jak nowy.
p🤬lisz waćpań jak poparzony, Glock wytrzymuje o wiele więcej. W posiadaniu fabryki jest egzemplarz o przebiegu ponad 300tys. strzałów, natomiast model 18 wytrzymuje strzelając non stop ponad 300 strzałów, później topi się polimer stanowiący bazę oraz żerdź sprężyny powrotnej. Mój ma przebieg ponad 9 tys. i wewnątrz jest jak nowy.
SwietyDiabel napisał/a:
Mój ma przebieg ponad 9 tys. i wewnątrz jest jak nowy.
dawaj fotkę z dedykacją że dla sadistic.pl to uwierzymy, bo wyposażenie w battefield się nie liczy
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
garota napisał/a:
@SwietyDiabel
Pozwolenie w celach kolekcjonerskich wyrabiałeś?
Nie, do obrony osobistej.

To juz nie jest pistolet, to jest tzw Submachine gun - jestem ekspertem, gralem w FPS-y
@swietydiabel za granicą no nie? bo chyba nie w polsce, u mnie na strzelnicy jest glock z przebiegiem 5k i cztka z przebiegiem 15

werewolfer napisał/a:
To juz nie jest pistolet, to jest tzw Submachine gun - jestem ekspertem, gralem w FPS-y
to jest pistolet automatyczny, submachine gun to pistolet maszynowy, pomiędzy tymi dwoma jest różnica.
podpis użytkownika
piwo stawiam najczęściej jak coś mnie rozbawi, więc jeśli postawiłem je tobie, to jesteś śmieszny gość.

mac_nikolaj napisał/a:
to jest pistolet automatyczny, submachine gun to pistolet maszynowy, pomiędzy tymi dwoma jest różnica.
Przykro mi kolego, gralem w Stalkera, wiec z miejsca mam racje

a ja chce lasery w oczach
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*