Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
k................s 2015-09-19, 15:07 5
Po takiej serii GLOCK to wyj🤬ia.... lufa nie wytrzyma. Niemniej szacunek dla ostatniej akcji zasłużonego sprzętu....
Zgłoś
jbone 2015-09-19, 15:30 1
nie jestem pewnien ale w battlefieldzie 4 nak🤬iam takim g18 .
Zgłoś
SwietyDiabel 2015-09-19, 16:16 5
@krzyks

p🤬lisz waćpań jak poparzony, Glock wytrzymuje o wiele więcej. W posiadaniu fabryki jest egzemplarz o przebiegu ponad 300tys. strzałów, natomiast model 18 wytrzymuje strzelając non stop ponad 300 strzałów, później topi się polimer stanowiący bazę oraz żerdź sprężyny powrotnej. Mój ma przebieg ponad 9 tys. i wewnątrz jest jak nowy.
Zgłoś
garota 2015-09-19, 17:42
@SwietyDiabel

Pozwolenie w celach kolekcjonerskich wyrabiałeś?
Zgłoś
d................b 2015-09-19, 17:50 1
@garota: na broń sportową łatwiej.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2015-09-19, 17:58 24
SwietyDiabel napisał/a:

Mój ma przebieg ponad 9 tys. i wewnątrz jest jak nowy.

dawaj fotkę z dedykacją że dla sadistic.pl to uwierzymy, bo wyposażenie w battefield się nie liczy

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
G................D 2015-09-19, 19:18
smieje się jak harold ...
Zgłoś
SwietyDiabel 2015-09-19, 20:08 1
garota napisał/a:

@SwietyDiabel

Pozwolenie w celach kolekcjonerskich wyrabiałeś?

Nie, do obrony osobistej.
Zgłoś
w................r 2015-09-19, 21:00 3
To juz nie jest pistolet, to jest tzw Submachine gun - jestem ekspertem, gralem w FPS-y
Zgłoś
r250 2015-09-19, 21:15
@swietydiabel za granicą no nie? bo chyba nie w polsce, u mnie na strzelnicy jest glock z przebiegiem 5k i cztka z przebiegiem 15
Zgłoś
mac_nikolaj 2015-09-19, 21:24 2
werewolfer napisał/a:

To juz nie jest pistolet, to jest tzw Submachine gun - jestem ekspertem, gralem w FPS-y

to jest pistolet automatyczny, submachine gun to pistolet maszynowy, pomiędzy tymi dwoma jest różnica.

podpis użytkownika

piwo stawiam najczęściej jak coś mnie rozbawi, więc jeśli postawiłem je tobie, to jesteś śmieszny gość.
Zgłoś
w................r 2015-09-19, 22:00 3
mac_nikolaj napisał/a:

to jest pistolet automatyczny, submachine gun to pistolet maszynowy, pomiędzy tymi dwoma jest różnica.

Przykro mi kolego, gralem w Stalkera, wiec z miejsca mam racje
Zgłoś
kaiel 2015-09-19, 23:56 1
a ja chce lasery w oczach

podpis użytkownika

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Heathen 2015-09-19, 23:57 2
Rebeliant_ZPF napisał/a:

... ścierwojad ...

Pozdrawiam miłośnika polskiej wersji Gothica;)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie