Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
The_Generat 2014-09-16, 19:32
kapscock - śmieszny jesteś panie wojowniku internetowy, mam prawo mieć własne zdanie, dla mnie możecie nawet z kijami biegać i krzyczeć "ratatatata" , efekt taki sam tej zabawy - jak dzieci w piaskownicy. Możesz sobie tu powypisywać bojowe komentarze a potem pakuj zeszyty i do szkoły. Do kompletu wam tylko moro rurek i pełnego makijarzu brakuje.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-16, 19:43 1
To zdjęcia z Ukrainy są?
Zgłoś
The_Generat 2014-09-16, 19:45 1
tak... z różowej dzielnicy Doniecka
Zgłoś
Rasael 2014-09-16, 19:51 2
Genialna zabawa! Nawet kiedy byłem totalnie bez formy i robiłem za truchło przez większą część rozgrywki, to i tak jedne z moich lepszych wspomnień. I ta satysfakcja z zajścia z zaskoczenia weterana z kilkuletnim stażem w strzelankach, choćby sporadycznie - bezcenna! Zdecydowanie polecam każdemu z wolnym czasem oraz odrobiną gotówki na zbyciu!
Zgłoś
Taumantis 2014-09-16, 21:11
eh... wielcy fajni militariów... A i tak wam do rączki prawdziwej broni nikt nie da oj oj oj...
Zgłoś
krynin 2014-09-16, 22:50 1
Taumantis, Zdziwił byś się
Bo broń palną każdy może wziąć do ręki i postrzelać byle by mieć kasę na ammo bo ta już jest droższa niż w ASG
Jak jesteś z wawy to zapraszam na ZKS.WAW.PL po więcej info to postrzelasz sam
Zgłoś
kapslokk 2014-09-16, 23:24 2
The_Generat napisał/a:

kapscock - śmieszny jesteś panie wojowniku internetowy, mam prawo mieć własne zdanie, dla mnie możecie nawet z kijami biegać i krzyczeć "ratatatata" , efekt taki sam tej zabawy - jak dzieci w piaskownicy. Możesz sobie tu powypisywać bojowe komentarze a potem pakuj zeszyty i do szkoły. Do kompletu wam tylko moro rurek i pełnego makijarzu brakuje.

Tyś taki sam wojownik internetowy jak i ja ;] Lata pakowania zeszytów do szkoły mam już za sobą, a jeśli wierzysz w wiek z profilu - szczerze współczuję naiwności ^^ . Tak, masz prawo mieć własne zdanie, masz prawo też je zachować dla siebie. Nie rozumiem tylko w czym lepsze są Twoje sztuki walki, pływanie, gra w kosza i w siatkę od ASG? :] Ktoś Cię ciśnie przez to i masz kompleksy? Wyczuwam straszny ból dupy z Twojej strony, być może to, że ktoś ma jakieś hobby inne od Ciebie Cię boli? Naprawdę śmieszy mnie Twoja osoba. Co do tych rurek i makijażu - chyba Ty śmigasz w jajogniotach - to by wyjaśniało ból dupy ^^. Żałosne.
Zgłoś
The_Generat 2014-09-17, 9:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-17, 9:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
The_Generat 2014-09-17, 10:00
"Za dużo już w tym widziałem ludzi chowajacych tułów a wystawiajacych wszystko inne. "
no bo wy mentalnie jestescie na poziomie CODa... a patrząc na ten film to w praktyce tez

"Poza tym mało wiesz na temat na który się wypowiadasz.." - co mam wiedziec na temat kilkunastu kolesi biegajacych z zabawkami bez ladu i skladu po ruinach, krecacych film ala gra komputerowa ? Jakas tajemna wiedza ? ilosc punktow na origin czy steam jest potrzebna ?
Zgłoś
kapslokk 2014-09-17, 19:38
Zgłoś
The_Generat 2014-09-17, 20:12
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem