No z takim przekazem, to lewaki na pewno pociągną za sobą tłumy

Od razu z widać po mordzie że to jakaś obleśne p🤬lona lezba. Mam nadzieję że ktoś jej przyk🤬i w tego nochala.
Ten film był wrzucony na tiktoka z podpisem "Jak prawica wyobraża sobie aborcję".
Z racji tego, że TVP wykorzystało ten film bez podpisu zapewne sprawa trafi do sądu.
Na insta @zuzol macie przypięte story, w pierwszym z nich jest cały materiał z TVP, na końcu wyżej wymieniona sprawa wraz ze screenem osoby, która ten filmik stworzyła.
Wyj🤬e mam w piwa, praktycznie w ogóle się tutaj nie loguje i nie komentuje, ale piwkujcie proszę komentarz żeby był na górze, bo jednak wrzucanie tego filmiku bez podpisu jest... manipulacją?
POZDRO
Ten film był wrzucony na tiktoka z podpisem "Jak prawica wyobraża sobie aborcję".
Z racji tego, że TVP wykorzystało ten film bez podpisu zapewne sprawa trafi do sądu.
Na insta @zuzol macie przypięte story, w pierwszym z nich jest cały materiał z TVP, na końcu wyżej wymieniona sprawa wraz ze screenem osoby, która ten filmik stworzyła.
Wyj🤬e mam w piwa, praktycznie w ogóle się tutaj nie loguje i nie komentuje, ale piwkujcie proszę komentarz żeby był na górze, bo jednak wrzucanie tego filmiku bez podpisu jest... manipulacją?
POZDRO
podpis użytkownika
99% idiotów z sadistica
Lepiej być lewakiem jak wami cioty które oddają własne dzieci księdzu po kolędzie żeby je wyr🤬ał tak to uznania nie zdobędziecie no ale trzeba zakazać aborcji bo księża będą mogli r🤬ać upośledzone dzieci bez konsekwencji takie dziecko nie poskarży na ciotę w czarnej kiecce pseudo przedstawiciela pseudo boga wyssanego z palca z nudów gdzieś kiedyś przez kogoś 99% idiotów z sadistica powinno mieć zakaz komentowania i zamieszczania materiałów jakich k🤬a kolwiek