Flodzia nie p🤬l,.że ktoś Cię na kolację zaprosił. Jemu pokazałaś cycki, a nam nie

Toperson1 napisał/a:
Flodzia nie p🤬l,.że ktoś Cię na kolację zaprosił. Jemu pokazałaś cycki, a nam nie
Jakoś mnie cycki z c🤬jem miedzy nogami nie interesują,ale co Ciebie interesuje to Twoja sprawa.
po tylu latach myslicie ze flodzia to dziewczyna ??
to jestescie w bledzie to facet !
to jestescie w bledzie to facet !

AbdulWisiMiLacha napisał/a:
Jakoś mnie cycki z c🤬jem miedzy nogami nie interesują,ale co Ciebie interesuje to Twoja sprawa.
Chciałeś zablysnąć komentarzem, ale ci nie wyszło. Urodziłeś się cipą i cipą zostaniesz.
Jakie to wybredne, byle czego nie wypije. Albo bardzo przykładna matka, niektóre powinny brać ze świni przykład, dzieci wychowuje w trzeźwości

„Nie ruszaj się” jakby to jakiś niedźwiedź był. Flodzia, weź zostaw tego cieniasa.
gdzie jest taka restauracja z widokiem na miasto gdzie polaki potrafią się dostać.
wunhei napisał/a:
gdzie jest taka restauracja z widokiem na miasto
To było w Santa Margherita Ligure we Włoszech

Kulturka większa niż u cyganów
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
"no i c🤬j, no i cześć"
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
AlbertoNihilo napisał/a:
Chciałeś zablysnąć komentarzem, ale ci nie wyszło. Urodziłeś się cipą i cipą zostaniesz.
Nie interesuje mnie co Ci mówi ojciec jaki Ci internety wyłącza i włazi Ci pod kołdrę.
gdyby nie zachowanie, to bym powiedział że to zwykłe leśne dziki, ale nie ma wątpliwości, że to emigranci z afryki
Nie krzyczały "slava ukrainu"?
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866