Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pies w schronisku widać że ma zaburzone podstawy funkcjonowania, zastraszony, pewnie nieregularnie jadł
Na sadola to by sie to nadawalo gdyby mu te karme wysypac pod jego klatke (troche zreszta tam wpadlo - moze byc z tego dobry cyrk za chwile)
I to jest głodna psina, a nie te sk🤬iałe szczuropsy, czy innego gówno o ryju płaskim jak murzyn czy sp🤬olina typu buldożek francuski co to tylko polędwica wołowa i to tylko z wołków kobe...
To śmieszne nie jest. Jeszcze jest to do skorygowania bo potem jak już "szczeniaczek" będzie większy to będzie agresywny podczas posiłku a co za tym idzie "pół wilk" dobierze się przyszłemu właścicielowi do dupala.
Każdy szczeniak z którym miałem do czynienia żarł w ten sposób. Może trafiałem na poj🤬e jakieś.
Jaki on jest k🤬a zastraszony? Jakie ma zaburzenia funkcjonowania? Jaki głodzony? Jaki po przejściach? K🤬a ma na oko ze 2 może 2,5 miesiąca to jak ma jeść? Nożem i widelcem?
Co do pana specjalisty @surojak szczenię okazuje dominację przy jedzeniu od urodzenia, ten psiak nie ma z tym żadnych problemów.
Także wszystkich superznawców zapraszam do ośrodków szkoleń psów i profesjonalnych hodowli na praktykę, a nie na sadistica na p🤬lenie dla poklasku
I jaki to jest do c🤬ja półwilk?
Co do pana specjalisty @surojak szczenię okazuje dominację przy jedzeniu od urodzenia, ten psiak nie ma z tym żadnych problemów.
Także wszystkich superznawców zapraszam do ośrodków szkoleń psów i profesjonalnych hodowli na praktykę, a nie na sadistica na p🤬lenie dla poklasku
I jaki to jest do c🤬ja półwilk?