Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
Kot reaguje na impuls w 20-70 ms. Ryś poluje na zwierzęta różnych rozmiarów i dostosowuje technikę łowiecką do wielkości ofiary. Na małe zwierzęta, takie jak gryzonie, ptaki, ryby i owady poluje na terenach obfitujących w te stworzenia.

Zgłoś
JoSeed 2025-08-09, 23:39 5
Przepiękne zwierzę... 🙃
Zgłoś
Alosza 2025-08-10, 0:09 2
kuweciarze to nielicze zwierzeta które mordują dla sadystycznej zabawy, a nie z głodu lub dla obrony terytorium
Zgłoś
majeńka 2025-08-10, 7:47 8
Ładnego cela kiciuś ma. Duże piwo!

Alosza napisał/a:

kuweciarze to nielicze zwierzeta które mordują dla sadystycznej zabawy, a nie z głodu lub dla obrony terytorium

Bo ryś mieszka w domu i sra do kuwety, tak?

A jeśli chodzi o koty domowe — zobacz może na jakiej stronie jesteśmy. Czepiasz się kitków za to że czasem pójdą na spacer i zrobią coś dla zdrowia?
Zgłoś
Podlasiak 2025-08-10, 8:39 4
Alosza napisał/a:

O.... to tak jak ludzie
Zgłoś
smc 2025-08-10, 10:45 1
Jednak ludzie do XIX wieku byli mądrzejsi budując toalety na klatkach schodowych lub sławojki za stodołą.

Kto to widział srać w pokoju?
Zgłoś
turor 2025-08-10, 10:53 1
smc napisał/a:

Jednak ludzie do XIX wieku byli mądrzejsi budując toalety na klatkach schodowych lub sławojki za stodołą.

Ja nadal nie mam kibla w pokoju....
Zgłoś
smc 2025-08-10, 10:57 1
turor napisał/a:

Ja nadal nie mam kibla w pokoju....

Czyli jesteś w grupie mądrzejszych.
Bydło dzisiaj mieszka tak:

Zgłoś
darek1234 2025-08-10, 11:47 1
smc napisał/a:

W kacapii bez zmian, ale czy są mądrzejsi...?
Zgłoś
smc 2025-08-10, 12:31 1
Gomułka narzucał architektom wspólne łazienki i toalety na korytarzach w blokach z wielkiej płyty. Dużo nie brakowało, żeby to rozwiązanie przeszło.
Zgłoś
Ferra 2025-08-10, 23:07
smc napisał/a:

Stary bez kitu 🤣
I oni to jeszcze kawalerkami mianują.

A psa żal w tym zamknąć.
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-08-10, 23:09 1
Mój cornish robi tak z muchami. Skacze z łatwością do 2 m.
Zgłoś
pSTANLEY 2025-08-11, 4:33 1
sej_maj_nejm_bicz napisał/a:

Mój cornish robi tak z muchami. Skacze z łatwością do 2 m.

Aż mi się przypominają młode lata mojego kitku kiedy robił to samo a po ptakach zawsze zostawiał tylko pazury na tarasie Teraz już na nic nie poluje i ostatnio zauważyłem że biedak totalnie ogłuchł. Poza tym trzyma się i prezentuje całkiem nieźle i na oko nie powiedział bym że ma 16 lat
Zgłoś
suborg 2025-08-11, 7:40 3
Zgłoś
majeńka 2025-08-11, 19:41 1
@suborg: Boski ten kiciuś! Duża krata mu się należy.

smc napisał/a:

Prawie każde M1 tak wygląda, łącznie z moim. Potrzebne mi wyro i komp. Słuchawki na łep i do roboty (kamerki nikomu nie chce się włączać). Po co mi więcej miejsca jak i tak nikt do mnie nie przychodzi — wieczorków tanecznych więc nie organizuję.

Problem tylko jak przez tydzień z nory nie wyjdę, wiem że to niezdrowe, ale...

Jedyny inny układ to ██▀ ale to trudniej w bloku umieścić. Dwa takie M1 koło siebie by pasowały, ale o ile wiem raczej się tego nie robi celowo tylko wstawia M1 w miejsce które zostanie po umieszczeniu większych mieszkań — bo standardem są wciąż rodziny z bachorami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem