Kot reaguje na impuls w 20-70 ms. Ryś poluje na zwierzęta różnych rozmiarów i dostosowuje technikę łowiecką do wielkości ofiary. Na małe zwierzęta, takie jak gryzonie, ptaki, ryby i owady poluje na terenach obfitujących w te stworzenia.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
kuweciarze to nielicze zwierzeta które mordują dla sadystycznej zabawy, a nie z głodu lub dla obrony terytorium
Ładnego cela kiciuś ma. Duże piwo!
A jeśli chodzi o koty domowe — zobacz może na jakiej stronie jesteśmy. Czepiasz się kitków za to że czasem pójdą na spacer i zrobią coś dla zdrowia?
Alosza napisał/a:
Bo ryś mieszka w domu i sra do kuwety, tak?kuweciarze to nielicze zwierzeta które mordują dla sadystycznej zabawy, a nie z głodu lub dla obrony terytorium
A jeśli chodzi o koty domowe — zobacz może na jakiej stronie jesteśmy. Czepiasz się kitków za to że czasem pójdą na spacer i zrobią coś dla zdrowia?
Alosza napisał/a:
kuweciarze to nielicze zwierzeta które mordują dla sadystycznej zabawy, a nie z głodu lub dla obrony terytorium
O.... to tak jak ludzie
Jednak ludzie do XIX wieku byli mądrzejsi budując toalety na klatkach schodowych lub sławojki za stodołą.
Kto to widział srać w pokoju?
smc napisał/a:
Jednak ludzie do XIX wieku byli mądrzejsi budując toalety na klatkach schodowych lub sławojki za stodołą.
Ja nadal nie mam kibla w pokoju....
turor napisał/a:
Ja nadal nie mam kibla w pokoju....
Czyli jesteś w grupie mądrzejszych.
Bydło dzisiaj mieszka tak:
smc napisał/a:
W kacapii bez zmian, ale czy są mądrzejsi...?
Gomułka narzucał architektom wspólne łazienki i toalety na korytarzach w blokach z wielkiej płyty. Dużo nie brakowało, żeby to rozwiązanie przeszło.
smc napisał/a:
Czyli jesteś w grupie mądrzejszych.
Stary bez kitu 🤣
I oni to jeszcze kawalerkami mianują.
A psa żal w tym zamknąć.
Mój cornish robi tak z muchami. Skacze z łatwością do 2 m.
sej_maj_nejm_bicz napisał/a:
Mój cornish robi tak z muchami. Skacze z łatwością do 2 m.
Aż mi się przypominają młode lata mojego kitku kiedy robił to samo a po ptakach zawsze zostawiał tylko pazury na tarasie
@suborg: Boski ten kiciuś! Duża krata mu się należy.
Problem tylko jak przez tydzień z nory nie wyjdę, wiem że to niezdrowe, ale...
Jedyny inny układ to ██▀ ale to trudniej w bloku umieścić. Dwa takie M1 koło siebie by pasowały, ale o ile wiem raczej się tego nie robi celowo tylko wstawia M1 w miejsce które zostanie po umieszczeniu większych mieszkań — bo standardem są wciąż rodziny z bachorami.
smc napisał/a:
Prawie każde M1 tak wygląda, łącznie z moim. Potrzebne mi wyro i komp. Słuchawki na łep i do roboty (kamerki nikomu nie chce się włączać). Po co mi więcej miejsca jak i tak nikt do mnie nie przychodzi — wieczorków tanecznych więc nie organizuję.Czyli jesteś w grupie mądrzejszych.
Problem tylko jak przez tydzień z nory nie wyjdę, wiem że to niezdrowe, ale...
Jedyny inny układ to ██▀ ale to trudniej w bloku umieścić. Dwa takie M1 koło siebie by pasowały, ale o ile wiem raczej się tego nie robi celowo tylko wstawia M1 w miejsce które zostanie po umieszczeniu większych mieszkań — bo standardem są wciąż rodziny z bachorami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie