Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dać człowiekowi tylko mundur....
jak dla mnie ewidentnie przekroczenie uprawnień służbowych
No to trzeba sobie kupić Ewę-1 z Alternatyw 4.
No to czas zacząć... proszę aby wypowiedział się Sadol bieglejszy w prawach policji i prawach obywatela, ale proszę obiektywnie i fachowo a nie kłótnia gimnazjalistów... będziemy z kolegą koras24 uważnie śledzić przebieg dyskusji
"w tłumie oczekujących"
Gdzie ten tłum?
Dla każdego po 5 tysi mandatu to może się głąby nauczą.
Nie ma paragonów? No to właściciel ma problem, a ten głupek czepia się kto co zamówił.
35i
2020-04-10, 0:17
Właśnie straciłem resztki szacunku do policji, miałem ich za coś lepszego od straży miejskiej. Niestety się myliłem.
konto usunięte
2020-04-10, 0:19
odnosze wrazenie ze jest to prywatne lowisko gdzie ludzie przybywaja nie tylko aby kupic rybke ale powedkowac i tutaj pan policjant probuje to zweryfikowac wiec interwencja jest pewnie efektem jakiegos donosu i policjant reagowal tak jak mu kazano ot cala sytuacja