Rumunka z małym Rumunkiem pomyka po parku. Po alejce chodzi sobie stado gołąbków.
- Mamo? Masz chlebek?
- Nie. Zjesz bez chlebka
Następny debil. Rumun to nie to samo co Rom! Rumun to człowiek mieszkający w Rumunii!! W Rumunii nie ma biedy, głodu ani innego syfu. To kraj bardziej rozwinięty niż Polska.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@up
Się przyczepiasz a kawał i tak śmieszny
@BongMan
To nie mój kawał, usłyszałem go przypadkiem i postanowiłem się podzielić.
Jeśli tam Ci się tak podoba to możesz w każdej chwili wyp🤬olić z kraju. Nikt nie będzie płakał, wręcz przeciwnie.
Aggress1ve napisał/a:
@BongMan
Jeśli tam Ci się tak podoba to możesz w każdej chwili wyp🤬olić z kraju. Nikt nie będzie płakał, wręcz przeciwnie.
Tylko jak lubi gołąbki to niech nie sp🤬ala do Rumunii bo tam już ich nie ma
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
"W Rumunii nie ma biedy, głodu ani innego syfu. To kraj bardziej rozwinięty niż Polska." - tu akurat p🤬lisz jak potłuczony...
Konto usunięte
2011-04-08, 18:50
Jedynym, stwierdzonym faktem a zarazem ciekawostką naukową jeśli chodzi o Rumunię jest to, iż nie ma tam w ogóle łabędzi.
Prawdopodobnie dlatego, ze Rumuni szybciej dopływają do chleba.
śmieszne... not!
Cygan nie Rumun!!!
Konto usunięte
2011-04-08, 21:44
Nie!
To nie są rumuny to są cyganie!
Rumuny są w wiekszości spoko, cygan każdy jest smierdzący i złodziej!
Konto usunięte
2011-04-09, 8:30
BongMan napisał/a:
Następny debil. Rumun to nie to samo co Rom! Rumun to człowiek mieszkający w Rumunii!! W Rumunii nie ma biedy, głodu ani innego syfu. To kraj bardziej rozwinięty niż Polska.
Bongman twoja opinia o Rumunii i rumunach jest chyba z dupy wzięta. Mieszkałem parę lat w Hiszpanii, kraju gdzie naj🤬o tylu rumunów co do UK polaków. Poznałem ich trochę i są to w zdecydowanej większości j🤬i kombinatorzy ,pijusy , ciarachy, nawet w urzędach gdzie wyrabiasz papiery ta nacja ma wydzieloną osobną kolejkę razem z resztą tałatajstwa typu czarni, gdzie przyjmują ich w białych ręwiczkach żeby czegoś od nich nie złapać.
Mały rumunek do mamy : mamo chce kupę!
mama : czekaj, zaraz Ci ukroje