Żeby mu tylko nie zaszkodziło...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale chłop musi mieć ból głowy od tego negatywnego akcentu. 23 sekundy dziamgania i już mi ciśnienie skoczyło, a co dopiero na codzień.
Sunday napisał/a:
Żeby mu tylko nie zaszkodziło...
Małpki to troskliwe matki:
htp
2022-07-12, 9:49
stopwar napisał/a:
Małpki to troskliwe matki:
Nie żebym był rasistą, ale ta małpka ma dość jasną skórę.
moze byś chciała sobie jeszcze zdjęcie z misiem z lasu zrobić ????
te c🤬y nadaja sie tylko do jednego, albo nie ....
I zaraz świat obiegnie info o pierwszym przypadku małpiej ospy u Strusi w historii..
Kto wpuścił strusie na wybieg dla murzynów?
Lekkie skubnięcie w kciuk i już panika. Ptaki często tak mają. Ja jak karmiłem łabędzie to miałem kilka zadrapań, bo skubały palce, ale idzie wytrzymać.
szkoda że oka jej nie wydłubał
konto usunięte
2022-07-12, 17:11
Niezle zoo, strus i 4 malpy
I ten j🤬y murzyński akcent k🤬a.
TylerPL napisał/a:
Lekkie skubnięcie w kciuk i już panika. Ptaki często tak mają. Ja jak karmiłem łabędzie to miałem kilka zadrapań, bo skubały palce, ale idzie wytrzymać.
Czemu go do domu nie zabrałeś?? Trzeba było go oskubać i potem rosołek zrobić
K🤬a... Jak słyszę tą czarną małpę, ten sposób w jaki wypowiada słowa no ja p🤬le, zaj🤬 bym kamieniem na miejscu.. Jak one mnie wk🤬iają.
konto usunięte
2022-07-18, 20:19
John-Flopp napisał/a:
K🤬a... Jak słyszę tą czarną małpę, ten sposób w jaki wypowiada słowa no ja p🤬le, zaj🤬 bym kamieniem na miejscu.. Jak one mnie wk🤬iają.
Nie zesraj się