👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I takim oto magicznym sposobem tabun debili uwierzy, że spalono jakiś empik

Noside napisał/a:
I takim oto magicznym sposobem tabun debili uwierzy, że spalono jakiś empik
A w rzeczywistości zdobyto lewacki punkt oporu
DzidaZawodnik napisał/a:
j***ć homo i hetero bo to j***ne skrajnosci tylko biseksualni. k***a wk***iają mnie takie bezpłciowedzbany co nie potrafią podejmowqaać decyzji i idą jak cielaki byleby po najmniejszej linii oporu. Jesteście najgorszymi p*zdami, bo jak tylko przyjdzie ktoś silniejszy to zawsze was zdominuje i będziecie dz**kami jakiejś skrajnosci zapewne komunizmu, bo będą się przedstawiać jako ktoś nie skrajność a wy w swojej bezrdnosci na siłę zmusicie się żeby im wierzyć, bo inaczej byście musieli przyznać się do swojej ułomności.
Już Ci żyłka pękła? Są skrajności lewicowe i są normalne lewicowe poglądy. Są skrajności prawicowe i są normalne prawicowe poglądy. Za dużo dla Twojego móżdżku?
Sebastianowie mieli licznych magów bitewnych miotających fireballe ale nie byli w stanie wygrać z tak wielkim złem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie