👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
petru23 napisał/a:
Cytuj petru23 • 8 minut temu
W bitwie pod empiku...
a moze to dwa wykrzykniki albo Empik-IEM

Lewaków za to odpowiedzialnych do tego samego rowu co sebixow i do zasypania wapnem.
komucha napisał/a:
Lewaków za to odpowiedzialnych do tego samego rowu co sebixow i do zasypania wapnem.
wyjmij trzonek szpadla z dupy i idź kopać te rowy...
Zabawne jest to jak za wszystkie chuligańśkie wybryki obwinia sie narodowców , prawicowców , żołnierzy wyklętych itd. A jeżeli, jak w tym przpypadku jest nagranie jak antifa niemiecka mało co nie zakatowałą chlopaka (w dresach, a więc "sebixa") to stawia sie prześmiewcze mogiły i z tego kręci bekę. Autor posta, tępy gówniarz, potrzebuje konkretnego lania od rodziców zanim ktoś na ulicy mu dupe przetrzepie xD

dominha napisał/a:
Zabawne jest to jak za wszystkie chuligańśkie wybryki obwinia sie narodowców , prawicowców , żołnierzy wyklętych itd. A jeżeli, jak w tym przpypadku jest nagranie jak antifa niemiecka mało co nie zakatowałą chlopaka (w dresach, a więc "sebixa") to stawia sie prześmiewcze mogiły i z tego kręci bekę. Autor posta, tępy gówniarz, potrzebuje konkretnego lania od rodziców zanim ktoś na ulicy mu dupe przetrzepie xD
Przecież wszyscy wiemy, że akcja pod Empikiem do operacja typu false flag, za którą stoi sam Empik, chodziło o szum medialny i wzrost sprzedaży... chybaraczejnieinaczej

Sebix poległ w walce o dobrą książkę. Chęć zdobywania wiedzy była wielka.
Zemsta za czerwonego z balkonu. Pewne poziomy tej wojny staly sie po prostu nudne
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie