👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@tomitomala4
jego kariera zaczęła się trzy dni temu gdy jadł słoik dżemu....
jego kariera zaczęła się trzy dni temu gdy jadł słoik dżemu....
Długo nie trzeba było czekać na różne teledyski do wykonu master of ceremony Kim Jong Una

"Ci, którzy śledzą sadola na bieżąco"
Nie. Ci, którzy śledzą jakikolwiek portal, choćby Fb, bo tego gówna nie było już chyba tylko na stronach z domeną .gov.
A i to się może wkrótce zmienić.
Nie. Ci, którzy śledzą jakikolwiek portal, choćby Fb, bo tego gówna nie było już chyba tylko na stronach z domeną .gov.
A i to się może wkrótce zmienić.
fieryangel napisał/a:
ps. Ciekawe jak tam jego 'kariera'.
wena jest KING KONGA
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie