📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 16:56
🔥
Niegrzeczny misiek
- teraz popularne

Jak go nie zamkną w psychiatryku to na tyłku do końca wyroku nie usiądzie taki były dyrektor więzienia xd
brede napisał/a:
Jak go nie zamkną w psychiatryku to na tyłku do końca wyroku nie usiądzie taki były dyrektor więzienia xd
E tam. Więźniowie będą się go bali.
Te głosy w głowie to lipa, żeby stwierdzić niepoczytalność dyrektora i żeby nie poszedł siedzieć. Prawda jest taka, że ten więzień był wyjątkową gnidą, która non stop uprzykrzała życie innym, a dyrektorowi przez długi czas wygrażał co zrobi jego rodzinie. W końcu nerwy puściły, żal mi tego dyrektora.
ozesz_kurnasz napisał/a:
..., a dyrektorowi przez długi czas wygrażał co zrobi jego rodzinie. .., żal mi tego dyrektora.
Zabitym 15 ranami od noża był 66 letni inwalida na wózku.! .. Dyrektor psychol /ćpun został zwolniony z aresztu i nawet nie skierowany na leczenie rozpoznano u niego "jednorazową niepoczytalność" ..
ozesz_kurnasz napisał/a:
..., a dyrektorowi przez długi czas wygrażał co zrobi jego rodzinie. .., żal mi tego dyrektora.
Zabitym 15 ranami od noża był 66 letni inwalida na wózku.! .. Dyrektor psychol /ćpun został zwolniony z aresztu i nawet nie skierowany na leczenie rozpoznano u niego "jednorazową niepoczytalność" ..
ozesz_kurnasz napisał/a:
Mieszkam niedaleko Sztumu i słyszałem dużo o sprawie (kilku kolegów jest klawiszami)
Temat stary (2011-2012) i dość kontrowersyjny.
Ale co ciekawe po całej sprawie jak temat ucichł w mediach cisza... nie wraca sie za bardzo do tej sprawy.
W roli informacji:
-dawno jest już na wolności wspomniany były Dyrektor (posiedział w zakładzie psychiatrycznym). Spokojnie i bez problemu wiedzie sobie normalne życie.
-ponoć wspomniany osadzony, który zginał... to totalna parówa i od wielu lat stwarzał ogromne problemy pracownikom. (z tego co wiem, żadnego innego motywu nie było)
Temat stary (2011-2012) i dość kontrowersyjny.
Ale co ciekawe po całej sprawie jak temat ucichł w mediach cisza... nie wraca sie za bardzo do tej sprawy.
W roli informacji:
-dawno jest już na wolności wspomniany były Dyrektor (posiedział w zakładzie psychiatrycznym). Spokojnie i bez problemu wiedzie sobie normalne życie.
-ponoć wspomniany osadzony, który zginał... to totalna parówa i od wielu lat stwarzał ogromne problemy pracownikom. (z tego co wiem, żadnego innego motywu nie było)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie