a tak pół serio to ruscy przewiercili się w głąb ziemi na 12 262 metry, wsadzili mikrofon i nagrali dźwięki. powstała z tego dość duża manipulacja w 89 i później.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
a tak pół serio to ruscy przewiercili się w głąb ziemi na 12 262 metry, wsadzili mikrofon i nagrali dźwięki. powstała z tego dość duża manipulacja w 89 i później.
en.wikipedia.org/wiki/Well_to_Hell_hoax
"The recording, however, was later revealed to have been a cleverly remixed portion of the soundtrack of the 1972 movie Baron Blood, with various effects added."
"The recording, however, was later revealed to have been a cleverly remixed portion of the soundtrack of the 1972 movie Baron Blood, with various effects added."
Przecież piekło i niebo istnieje,tak samo jak Buka z Muminków
heh ciekawe, ale takie dźwięki może wytwarzać dosłownie wszystko, coś co się pociera o siebie, jakieś podziemne tunele wodne, powietrze, które jakimś cudem się tam dostało i przelatuje przez coś.
sadol.pl/glosy-z-piekla-vt103488.htm
Piekło jeżeli istnieje to raczej nie jest pod ziemią
Tak samo jak anioły nie siedzą na chmurkach
Piekło jeżeli istnieje to raczej nie jest pod ziemią
Nie chcę mi się tego czytać ale jak czytam coś co jest związane ze słowem ROSJA to w ciemno daje piwo bo będzie dobre
Gdybyś poczytał więcej na ten temat wiedziałbyś ze wiele informacji z tej historii przekoloryzowanych jak uczucia prostytutki.
Po co zgłasza duplikat jak nawet dałem link ^^ do tamtego tematu. Napisałem że to wyjaśnienie. Hehe ogarnij
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie